Отзиви от клиенти за Кабинет д-р Акан Али:
Супер обслужване ,вече 4та година ходя там
Не съм доволен от услугата!Прегледа,почистването на зъбен камък и полирането траяха не повече от петнадесет минути
Прилична обстановка, но не достатъчно персонал.
Работи внимателно и професионално. Процедурата не е много приятна, но резутатът е на лице. Здрави венци-здрави зъби. Аз съм доволна и пак ще го посетя при нужда.
Много добра работа! стоматолога е вежлив и внимателен, изчерпателен в допълнителната информация, която подава. Предлага допълнително други услуги с прилагане на иновативни технологии и материали. Доволен съм.
Не съм доволен.Понеже така нареченият Доктор изпълни процедурата така бързаики може би поради ниската цена на валчера така,че докато ми полира зъбите ми направи две рани на венците с машината.А и ми взе 15 лв. допълнително за някъкво лекарство .Съветвам ви да не ходите там.
Некоректност, изразена в преглед и почистване продължили само 10 минути, при анонс в офертата от около час, както и предложено лекарство за обработка на цена от 15 лв., което не беше включено в процедурата! Никога, никога не бих повторил, не съветвам и вас да ползвате т.нар. "услуга"!
Petar 1
Не съм доволен от услугата!Прегледа,почистването на зъбен камък и полирането траяха не повече от петнадесет минути.Болка и кръв-така протече лечението.Демонстрираното самочувствие от зъболекаря по мое мнение е без покритие.
Стоматологът е много добър професионалист.Техниката му е на високо ниво.Работи с качествени материали.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)