Добре дошли в света на хранителните добавки!

Ролята на хранителните добавки е да доставят липсващите (или намиращи се в недостатъчно количество) в храната вещества. Подходящите хранителни добавки могат да ви помогнат да постигнете по-бързо и ефективно поставената цел – да свалите излишните килограми или да увеличите мускулната си маса, да подобрите вашата сила и издръжливост или да се преборите с хроничната умора. Качествените добавки в никакъв случай не крият заплаха за здравето. Напротив, тяхното действие се основава на оптимизиране работата на отделни органи и системи или на целия организъм, в хармония с естествените закони. Хранителните добавки не са лекарства, те не лекуват заболявания, но употребата им, съчетана с подходящо хранене и спортуване, може драстично да повиши качеството на живот.

В магазин "Жълто" ще намерите огромно разнообразие от хранителни добавки:
- За редуциране на телесните мазнини;
- За увеличаване на мускулната маса;
- Заместители на хранене след хирургическа интервенция;
- Витамини и минерали;
- Антиоксиданти;
- За повишаване на силата и/или издръжливостта;
- За повишаване на потентността;
- За различни органи и системи – сърдечно-съдова, нервна, отделителна и др;
- За ускорено възстановяване при травми на опорно-двигателния апарат;
- За здрави и красиви коса, кожа, нокти;
- Протеинови десертни барчета;
- Електролитни и стимулиращи напитки;
- Тренировъчни ръкавици и колани;
- Протектори за китки, лакти, колена, кръст, зъби.

Продуктите, които предлагат, са от водещите производители в Америка и Европа. От огромният брой марки на пазара са избрали за вас тези, които са доказано ефективни, както и най-модерните иновативни продукти.

Храненето и физическото натоварване са много важни фактори. Ако се храните неподходящо и тренирате неправилно, няма смисъл да прахосвате пари за добавки – ефектът ще е минимален. Ако се чувствате объркани какво, кога и колко да ядете, в Магазин "Жълто" могат да ви помогнат. Хранителният режим, който ще създадат за вас, ще е съобразен с вашите предпочитания и възможности. Целта е с минимум усилия, без да си усложнявате ежедневието, да снабдявате тялото си с хранителни вещества по оптимален начин.

Тяхната философия е, че хранителният режим не трябва да бъде някаква ударна диета, която да подлага на изпитание волята ви и да заплашва вашето здраве. Хранителният режим трябва да ви приляга като ръкавица, да ви е удобен, за да стане лесно част от начина ви на живот.

И понеже са над 15 години опит в тази сфера, имат изградени прекрасни взаимоотношения със страхотни специалисти (кардиолози, неврохирузи, ендокринолози, травматолози, национални треньори в различни спортове). Това означава, че те са и на ваше разположение.


Жълто - хранителни добавки и аксесоари участва в Grabo.bg от 27 Февруари 2013

Прочети още
Отзиви от клиенти:
Добро обслужване, компетентен персонал :)
Русе, бул. Цар Освободител 19А преди 8 години  ·  · Подкрепям това мнение!
добре заредено, персонала си разбира от работата, което е много важно за такъв магазин! Отлично
Други популярни оферти
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)