Ivan 5
Всичко заслужава 10/10 !!! Силно препоръчвам!!! Много вкусно, а и обслужването беше на ниво! Атмосферата беше невероятна и силно повлияна от италиянските традиции. Обслужващия персонал си разбира от работата.
Перфектен ресторант.Много вежливо обслужване. Перфектна кухня
Много презицно обслужване и вкусна храна :)
Много приятно място с добро обслужване и вкусна храна!
Малко са заведенията в града, които са на такава висота! Адмирации за неповторимата обстановка, невероятното и внимателно обслужване, както и перфектната и автентично по Италиански приготвена храна! Успехи! Очарована съм!
Страхотна оригинална италианска кухня.Прекрасно приготвени и чудесно поднесени блюда.Превъзходно обслужване от Виктория.Тиха италианска музичка.Колко му трябва на човек да е щастлив и доволен!!!
Посетихме за пръв път ресторанта и останахме приятно изненадани! Храната е вкусна, момичето, което ни сервира беше очарователно - отзивчиво, любезно и мило! Атмосферата е много уютна, без тежък лукс, чисто и подредено, което ни накара да се чувстваме комфортно. Комплименти за целия персонал!
Отлично обслужване,вкусна храна,поднесена оригинално!Адмирации!!!Знаете,как да накарате клиента да се върне отново!Благодарим Ви!
Десертите бяха невероятни!!! Всичко беше много вкусно.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)