Аз съм Ипократис или накратко Ипо. Изслушвам и съпреживявам личните истории на хора с проблеми с килограмите или с храненето от 2002г, когато отворих първия си кабинет в София. Чул съм над 21 000 истории. Смея да твърдя, че вече разбирам хората, които ги разказват от първата дума. Разбирайки ги, успявам да им помогна.

Методологията ми първоначално се базираше изцяло на биохимията и физиологията, усвоени в бакалавърската ми програма по Кинезитарапия в НСА. Но колкото повече истории изслушвах и колкото повече се задълбочаваха познанията ми по психология (завърших Магистратура по психология), толкова по-ясно осъзнавах, че психологичните, а не физиологичните аспекти на храненето, са в основата на проблемите ни с килограмите.

За мен хората, които ползват услугите ми, не са "пациенти", защото не са болни, а "клиенти". И клиентът винаги е прав. Не се опитвам да им налагам нови правила, несъответстващи на начина им на живот, а ги консултирам какво е добре да променят и как да го направят, за да постигнат целта си. И те успяват!

Постепенно разработих такава програма, с която клиентите ми да постигат дългосрочен успех и щастие, а не само да свалят килограми. Каква е тази програма? Такава, която ви помага да откриете своето нормално хранене. Успеете ли - това е краят на диетите.

Ипократис Пападимитракос, Ипо участва в Grabo.bg от 18 Април 2022

Прочети още
Oще подобни места
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)