Какво представлява НЛП?
НЛП или невро-лингвистичното програмиране е дял от когнитивната и когнитивно-поведенческата психология. "Невро" идва от неврон, а "лингвистично" от език. НЛП, обяснено накратко и по достъпен начин, е набор от способи, които ни помагат да общуваме по-добре със самите себе и другите. Чрез игра с визуализации или с игра с езиковите средства, може да изградим нови ракурси, нови поглед и варианти за действие.

Какви са основните принципи на НЛП?
Картата не е територията. Или представата ни за реалността се различава от самата реалност. Опитът има структура. Ако един човек може да направи нещо, то значи и другите могат да го направят. Провал не съществува, а само полезна обратна връзка. Човек притежава всички ресурси, за да постигне каквото желае. В основата на всяко поведение стои положително намерение. Хората правят най-добрия избор за тях, сред привидно достъпните към момента. Смисълът на общуването е в неговата ефективност и реакцията, която провокираме у събеседника.

Радосвета Гюлева
Треньор по НЛП (Невро-Лингвистично Програмиране), НЛП Практик и Мастер Практик; НЛП Коуч - трансформации по линия на времето; Психолог в процес на формирне. Официален представител на интерактивната платформа за обучение на деца Write Reader за България.
Лауреат на конкурсите: Вдъхновени от Острова (Остров Св. Анастасия - Бургас); Антология "Белоцветни Вишни" на СНЦ Вишнев свят - 2018 и 2019 г.; Антология "Албена" - 2019 - Антология Албена и Фондация Българска памет.

Радост няма да ви каже какво да направите в императивен стил, а ще ви провокира. Вие самите да намерите правилния (към момента) път за вас. Новатор в подходите за обучение чрез игра и ученето чрез изкуство. Радост влага творчество и сърце във всяко едно обучение, нещо което освен, че ще чуете от нейни курсисти; и ще видите, усетите и почувствате, когато работите за себе си, с нея.

Институт по Невро Продажби участва в Grabo.bg от 02 Юли 2021

Прочети още
Най-нови оферти от Институт по Невро Продажби:
Книгата "Изящна комуникация с другите и себе си - НЛП и кибернетиката"
Книгата "Изящна комуникация с другите и себе си - НЛП и кибернетиката"
Топ цена: 21.40лв ·Грабнати ваучери2 · Грабомани закупили офертата2 · Преглеждания на офертата292
Дата на стартиране на офертата27.07.2021г · Офертата се е промотирала 39 дни39 · Средна оценка за офертата от 1 ревю.
5.0
Oще подобни места
Atelie ул. Лавеле 16
5.0
ЖиВ trainings ул. Лавале 16
5.0
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)