Отзиви от клиенти за Хотелски комплекс Маказа:
Всички оферти
Мястото е приятно и спокойно. В ресторанта персонала е малко разсеян. Стаята бе чиста и приятна при настаняването ни. Незнам дали заради това, че сме с ваучери или персонала е много зает, но за три нито веднъж не ни пометоха стаята, само смениха чаршафи и кърпи. Като цяло мястото е добро, басейна за момента е спокоен и чист. Цените в ресторанта са приемливи , на басейна също. Гледката е уникално красива. Има и отличен детски кът.
Хотелът е приятен, стаите са чисти,но ние винаги ще се връщаме там основно заради храната в ресторанта, много вкусно, а и масите покрай реката са с прекрасна атмосфера. Заслужава си.
Доволни сме от престоя в комплекса.
Добро обслужване,чисти стай, вкусна храна и невероятна природа
Стаята беше с тераса, добре почистена и комфортна, но малко тесничка. Горещо препоръчвам ресторанта към хотела - вкусна храна, отлично обслужване и добри цени!
Мястото е хубаво. Помещенията бяха чисти, персоналът много любезен. Закуската беше вкусна. СПА зоната също ни хареса. Препоръчвам.
Персонала беше любезен. Ресторанта разполага с огромна градина с детски забавления. Храната е вкусна и се приготвя много бързо.
Hristo 5
Отличен комплекс- чисто, поддържано и с много вкусна храна.
nina 5
Много сме доволни. Посещавали сме комплекса и преди това, бихме го посетили отново.
Покажи още ревюта