Отзиви от клиенти за Хотелски комплекс Маказа:
Всички оферти
Възхитена съм от комплекса! Препоръчвам за релакс, нощувка, басейн, хапване и пийване или просто за кафе по път за границата.
Страхотна почивка беше! Много добро обслужване. Чисти стаи и санитарни възли. Отзивчив персонал. Хубава гледка. Можеш да отпочинеш на басейна или в гористата околност на комплекса.Стил и усет към работата си притежават целият персонал. Благодарим им от сърце.Пак бих посетила това място и препоръчала на свои приятели и познати.
Много съм доволна! Прекрасно отношение на персонала, много чисто, красиво, зелено. Кухнята е много добра!
Въпреки бъркотията, която оставихме персонала беше адски дружелюбен.
ТОВА ,КОЕТО ТЪРСИХ ЗА ПРИЯТНА ПОЧИВКА ГО НАМЕРИХ ТУК.ПРЕКРАСЕН КОМПЛЕКС,ХОТЕЛСКАТА ЧАСТ И РЕСТОРАНТА СЕ ВИЖДА ,ЧЕ СЕ РАБОТИ С МНОГО ЖЕЛАНИЕ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ.ЦЕЛИЯ СЪСТАВ ОТ КОМПЛЕКСА СА ПЕРФЕКТНИ БРАВО НА ВСИЧКИ ОТНОВО ЩЕ ГО ПОСЕТЯ И ЩЕ ГО ПРЕПОРЪЧАМ НА МОИ ПРИЯТЕЛИ И ПОЗНАТИ БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ВСИЧКО
Обслужването и храната са на топ ниво. Стаята ни бе чиста и просторна. Навсякъде в комплекса има дезифектанти и почистването е качествено. Изключително подходящо за семейства с деца. Комплексът разполога с всичко за пълноценна почивка, а природата наоколо е прекрасна. Трябва да се отбележи, че ресторантът е с жива муизка. Горещо препоръчваме!
Покажи още ревюта