Отзиви от клиенти за Хотелски комплекс Ливадите:
Всички оферти
Няма обхват почти в целия комплекс. Интернет имаше за 2 часа от денонощието. Басейна не се почиства и е пълен с мухи и оси. Единствено готвача явно си върши работата, защото храната беше много вкусна.
Легловата база е добра ,басейнът също е поддържан и чист. Добре е съчетан детският басейн с основния има достатъчно шезлонги лежанки и чадъри.Стаите са чисти и добре поддържани,има си малък хладилник,кабелна телевизия,климатик.Няма обхват на Виваком,нотова не е фатално ,почти целия комплекс е покрит с уай фай. Слабата страна е от към кухнята-трябва по разнообразно меню.Като цяло е приятно да се изкарат няколко дни сред природата в комплекса. Зоокътът също е интересен и поддържан
Хубаво място, но нито ще повторим, нито ще препоръчаме на приятели. Четири дни чакахме да ни оправят телевизията - така и не се случи, и четири дни чакахме да ни изхвърлят боклука и да ни донесат т. хартия и това не се случи. Доста сме разочаровани, но може би не е трябвало да очакваме повече имайки предвид цената!
Голяма разочарование ,предвид снимките и добрите коментари . Започвам с това ,че още с пристигането разбираш ,че освен Теленор няма мобилна мрежа , за което мисля че трябва да си предупреден още при резервация , а интернет имаш само в стаята . На рецепцията няма кой да те посрещне и да те изпрати. Стаите чисти , но малки тип мансарда с един прозорец на тавана,без комарник и не можеш да отвориш. Телевизор който не работи и няма кой да питаш ,а и да се обадиш нямаш мобилна мрежа.
Хареса ни басейна,стаята беше голяма с балконче.Храната в ресторанта беше на нормални цени.Природата,малкия зоокът със сърнички.
Мисля да посетим отново!
Само 1но нещо не ми хареса-кафето,много горчиво.
Комплексът е пълен потрес! В нашата стая ваната не можеше да се напълни, отстрани имаше зейнала дупка, мивката беше задръстена, климатикът издаваше звуци, все едно е въртолет, готов за летене. Басейнът беше мръсен, както и шезлонгите. Ресторантът предлага изключително бедно меню, като дори от малкото неща, които предлагат, половината са "свършили". Сервитьорките са бавни и немърливи, на едната 3 пъти и повторихме какво искаме, а тя забрави половината неща. 40минути чакахме за 2 шишета, които бях
Прекрасно място сред природата! Идеално за почивка и приятно за децата! Закуската покрита от ваучера беше достатъчна разнообразна и вкусна, но кухнята на свободна консумация не е задоволителна като количество, качество и цени! Като цяло си прекарахме добре и бихме посетили отново!
Като цяло всичко беше добре, но имахме малък проблем с момичето на рецепция, чиято реакция беше доста непрофесионална и детинска. Собственикът разреши проблема напълно задоволително и почивката ни премина спокойно. Ще отидем отново, харесваме и комплекса и хората и природата.
Мястото е много добре поддържано - чиста вода в басейна, няма комари (видяхме да пръскат, има и комарници), големи и приятни стаи. Близостта до Пазарджик и Пещера го прави добра изходна точка за малки екскурзии и посещения в района. Закуската е богата, с полодове и с домашно приготвени храни. Водната парзалка е много добра атракция за децата, както и добре поддържаният кът с животни - сърните и елените ни станаха първи приятели. Разнообразието в ресторанта може да се подобри.
Мястото е прекрасно за семейства с малки деца, заради местоположението и малкия зоокът към хотела. Басейнът и хотелът са чисти, градината е поддържана, ресторантът предлага вкусни неща. Имаше и забележки - на рецепция хората бяха неоткриваеми, а нямаше и обхват, за да може да ги потърсиш при нужда, нямаше wi-fi, не ни работеше телевизорът, сервитьорите бяха любезни и работеха бързо и коректно, но момичетата бяха под всякаква критика. Но като цяло впечатлението ми е добро и бихме посетили пак.
Покажи още ревюта
За 3301 дни публикувахме 166178 оферти, които се разграбиха
7 232 816 пъти, спестявайки 145 460 27737 лв на 609 456 грабомани!