Отзиви от клиенти за Хотелски комплекс Люляци:
Всички оферти
Чудесно обслужване. Храната достатъчна и най-важно, много разнообразна. Чисто навсякъде. Благодаря на медицинския персонал. За втори път бяхме в комплекса,ще дойдем пак.
ПРЕСТОЯ В ХОТЕЛ БАЛНО САНАТОРИУМ ЛЮЛЯЦИТЕ Е ПОД ВСЯКЯКВА КРИТИКА. ПАРНОТО СЕ ПУСКА САМО ЗА ПОЛОВИН ЧАС . СТАИТЕ СЕ ТОПЛЯТ ОТ СЛЪНЦЕТО КОГАТО ГО ИМА. В ЛЕЧЕБНИЯ ЦЕНТЪР ПЕРСОНАЛА НЕ Е ДОСТАТАТЪЧЕН.СЛЕД ВОДНА ПРОЦЕДУРА ТЕ ИЗПРАЩАТ ПО СТУДЕНИТЕ КОРИДОРИ СОЕТО ВОДИ ДО ПРОСТУДА. РАНАТА Е ВКУСНА НО КРАЙНО НЕДОСТАТЪЧНА. С ИКОНОМИИТЕ КОИТО ПРАВИ АДМИНИСТРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ЗАТВОРИ ОТЕЛА НЕЗАБАВНО. НЕ ОДЕТЕ ТАМ !!!!!!!!!!!!!
Galina 3
Базата е реновирана, но има неточности-на молба да ми се смени часа за процедура, масажистът поиска сок от барчето или бонбон...Това е негово задължение и е грозно да иска.
3 пъти питах за уред за кръвно-веднъж дамата на физиотерапиятя отвърна , че е заета, потърсих на рецепция -лекар нямаше, по-късно ми се отговори , че била болна и си тръгнала, щото и е зле.
При започване на процедурите по пакет също чакахме да дойде лекар със закъснение..
Изхранването - 1 вид без вода дори.Не бих избрала
Останахме, много доволни. Вкусна храна, мил персонал, красива природа. Идеално място за почивка.
Мястото е превъзходно! Обслужващия персонал е много внимателен и отзивчив. Всичко е на ниво. Храната е много вкусна. След медицинските процедури се чувстваме много по добре. Вече препоръчваме този комплекс на много наши приятели. Ние също ще повторим! Благодарим на екипа!
Красиво, любезен персонал. С една забележка, кафето им никога не беше отворено.
Чудесно място за почивка. Прекрасна природа, чист въздух. Усмихнат и любезен персонал. Хубава храна. Чисти помещения. Много добро отношение на рехабилитаторите. Със сигурност ще го посетим отново. Бъдете здрави!🍀😊
Не одобряваме готвеното от кухнята, мазно, безвкусно, без подправки, менюто не се спазва
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)