Отзиви от клиенти за Хотелски комплекс Яев:
Всички оферти
Когато предлагаш услуга за ползване от непознати хора е редно да се съобразиш с присъствието им! Бяхме там 6 и 7.04 - посещението ни съвпадна с рожден ден на шефа...вечерята в ресторанта беше изпитание за нас и гостуващите още около 30 човека...повечето с малки деца. Музика, песни, неглижирано отношение от страна на персонала... цялото впечатление от природата беше типично по нашенски развалено. Не стигнах до спа зоната...храната беше вкусна, предлагат страхотен домашен хляб с квас.
Храната и обстановката в стаята бяха страхотни. Единственият недостатък на хотела е спа-то, което не е в добро състояние.
Изключително доволни останахме! Отношение на персонал, очаквания, всичко беше страхотно. Страхотно място за отдих, далеч от града , също така взехме и нашето куче, за което благодарим на домакините от комплекса!
Студена вода в басейна, който всъщност е едно басейнче. Отказаха да вдигнат температурата на водата. Още с влизането те лъха миризма на белина навсякъде. Хотела има нужда от освежаване. Единствено храната в ресторанта горе-долу беше добра, но като цяло не си заслужава
Хотела е за основен ремонт, стаите са топли, но занемарени, спа центъра е ужасен, мръсен, студен и неподдържан. Масажните услуги изобщо не ги пробвахме, след като видяхме помещението. Детският кът е в самият ресторант, което е добре, но играчките в детският кът са изпочупени и мръсни. Единственото хубаво нещо в целият комплекс е добрата кухня и приветливият персонал в ресторанта.
Започвам с положителните неща:
1.Много подходящо за дневен престой с деца.Детския кът е в столовата и не се налага да се ангажираш с детето си.
2.Дворът е голям и хубав.
3.Кухнята е повече от добра,наистина ПОЗДРАВЛЕНИЯ!
4.Персоналът е усмихнат и любезен.
Сега идва ред на негативите:
1.Малки стаи.
2.Целия комплекс е доста занемарен.
3.Супер шумно(до късно се слуша музика в ресторанта-столова,а “камериерките” си правят оперативка от 7 сутринта).Не се настанявайте на 1-я етаж,ако искате да си почи
Останахме доволни от услугите, предлагани от хотела. Водата в басейна беше топла, джакузито си работеше нормално, храната беше повече от достатъчна и вкусна, особено обедите, стаята голяма и топла, отзивчив персонал. Масажът не ме впечатли, не видях турмалиновите камъни /освен ако са били в масажното легло/. Неприятно впечатление ми направи отказът да си налеем вода от диспенсъра на обяд, защото вода се полагало само за закуска. Не можах да го проумея- все пак това е вода, но така са решили.
Всичко беше на ниво- Настаняване, обслужване, храна. Благодарим за почивката.
В хотела е топло и предвид многото гости в стаята ни беше сравнително тихо. Храната в по-голямата си част доста добра. Външните площи много добре подържани и чисти.
Водата в басейна- непоносимо студена, в банята в стаята имаше една единствена закачалчица за кърпа, липсваше държач за тоалетна хартия, ако се нуждаеш от сешоар трябва да поискаш от Рецепция. Телевизионен сигнал липсваше.
Уникално място за релакс.Страхотно обслужване на всеки един от персонала. Останах изключително доволна. Със сигурност ще ги посетя отново. Страхотно място и за малко дете заради страхотния детски кът. Посетихме го с моето дете и определено отговаря на снимките..
Покажи още ревюта