Отзиви от клиенти за Хотелски комплекс Яев:
Всички оферти
Vili 3
Диво местенце, ако сте решили да избягате от цивилизацията. Обслужването е ок, храната твърде скъпа, но добре сготвена. Малко занимарени стаи, СПА-то е малко....но затова пък спокойно
Приятно място с много красив и поддържан двор. Персоналът беше мил и усмихнат. Единствената ми забележка е, че парното беше включено и в стаята беше доста горещо. Нямаше регулатор на топлината, а времето не позволяваше да се спи на отворена тераса.
Обстановката е супер, персонала е любезен. Красиво и спокойно, има занимание за деца, но Менюто в ресторанта е доста странно написано и с не много голям избор. Храните са вкусни, но няма разнообразие. Особенно за малки деца не е никак подходящо
Идеалното място за семейна почивка!
Оценено от 1 до 10:
- чистота стая: 2
- удобства стая: 8
- закуска към резервация: 5
- атмосфера в градината на комплекса: 9

Стаята не беше с измит под от предходните посетители. Имахме си мравки по тавана, пода и терасата. Липса на добро осветление, остро и разположено над телевизора. Решетките на спалнята правят ползването на контакти невъзможно.
Ресторанта е с неясно за прочит меню, отсъства разнообразие, високи цени. Закуската не е богата и пълноценна (плодове, повече зеленчуци).
чисти стаи,удобни ,широки. уникална градина.перфекто подреден ресторант с много вкусна храна.проблемът е във външният басейн ,който не се разрешава за ползване . ползва се само вътрешен ,който е малък като локва и дълбок един метър. точно поради него не давам последната звезда
При посещението ни в комплекса останахме абсолютно разочаровани.Единственото вярно в разкрасените снимки към офертата бе поддържаната и голяма зелена градина към комплекса.Стаята, в която бяхме настанени, бе доста по - малка от показаната на снимките, с подпухнала на едната стена мазилка. Мебелировката е стара, меката мебел представлява един стар диван, липсват хладилник и сешоар . В събота вечер, когато имаше повече посетители, в ресторанта смениха менюто с такова с доста по - високи цени .
Чудесно обслужване, прекрасна градина, вкусна храна, препоръчвам :)
Страхотен комплекс! Прекарахме си чудесно, единствено, което мога да посоча като минус е, че водата в басейните беше леко студена, дори в големия беше по-студена от малкия. Престоят ни беше през Март 2020 г.
Много хубав комплекс. Стаите са много хубави и просторни. Обслужваането е отлично. Пак ще го посетим
Покажи още ревюта