Отзиви от клиенти за Хотелски комплекс Чифлика:
Всички оферти
Беше много хубаво, удобни матраци, чисто и топло в стаите. Храната е вкусна, а обслужването в ресторанта -чудесно. Хареса ни и сауната, която включиха специално за нас. Като препоръка - да има душ и топла вода там в помещението,
където е сауната, място за преобличане или поне халати! Препоръчваме !
Нямам положителни отзиви. Казанчето в тоалетната не работеше въпреки че казахме да го поправят. Храната не е лоша но...може и повече старание ,но мин.вода може и да не ти я дадат ако не си я потърсиш. Чаша вино 7 лв. Ризото с грах царевица и пилешко месо.... Не бих повторила . Не препоръчвам.
Липсваше през седмицата добро осветление на коридора,за вечеря понеже бяхме с валчер от грабо липсваха някои от изброените в менюто за Грабо артикули.Персонала бе много отзивчив за него давам най висока оценка
Спокойно място за почивка.Забележка към хигиената в банята-много занижена!Храната еднообразна.В ресторанта се пуши!Разсеян персонал!
Просторни стаи, тераси с панорамен изглед към планината, любезен персонал и хубава храна!Пак ще посетим!Препоръчвам!
Предварително се извинявам на потребители тук както и на екипа на Грабо,но не мога да спестя негативното отношение и старанието на персонала за надменност,която обаче не позволихме.Персонал,които се подиграват с посетителите си,макар ниската ерархия в обществото.
Elena 5
Много уютно и спокойно място.
Прекрасно обслужване, чисто и вкусна храна!
Чистота, страхотно обслужване и вкусна храна!
Храната беше много вкусна,персонала любезен.Единствено може хигиената малко да се повиши.Кято цяло препоръчвам
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)