Отзиви от клиенти за Хотелски комплекс Чифлика:
Всички оферти
Беше страхотно.Единственото,което ни липсваше на нас е някакъв детски кът или площадка или нещо за забавление на децата.
Не ходете!!,обстановката е като на погребение,няма дори една весела песен а някакви виещи трели,,чака се вечерята за последно за да се поръча нещо извън менюто .Стаите са с липсващи закачалки,баните са счупени аксесоари,има изгорели крушки,двора е мръсен....много съжалявам за провалената ни коледа
Чудесно място с много любезен персонал,вкусна храна и чисти стаи. Е,телевизора можеше да е по-голям но затова пък на басейна е повече от приятно.
Локацията е чудесна, персонала много любезен и отзивчив.
Препоръчвам! Останахме много доволни! Хубава храна, вежлив персонал и добро обслужване!
Много добро обслужване. Вкусна храна и много любезен пресонал. Единствено има какво да се желае по отношение на стаите. Иначе като цяло много спокойна и приятна почивка.
Мястото беше супер, а персоналът много любезен! Останахме приятно изненадани, че стаите са оборудвани с хладилници. Леглото - супер удобно.Храната беше много вкусна, макар да нямаше много безмесни опции. Вратата на терасата ни се затваряше трудно. Може да се обърне малко повече внимание на чистотата
Много добра храна и отношение на персонала,
Препоръчвам
gloriq 1
Ваучера беше за подарък на наши приятели! Изключително недоволни от условията, отношението и атмосферата - без топла вода, лоша храна и др.
НЕПРЕПОРЪЧВАМ!
Покажи още ревюта