Отзиви от клиенти за Хотелски Комплекс Бряста:
Всички оферти
Публикуваните снимки към офертата и реалността нямаха нищо общо.
Много красиво и приятно местенце за отдих,обслужване на ниво,вкусна храна,но има нужда от освежаване!Разбираемо е...трудно се поддържа, такава голяма база в условия на криза и пандемия!
draga 5
Тихо и спокойно място за семейна почивка и за всичко това допринесе и лъчезарния персонал. Чудесна кухня, чаровна и усмихната майсторка, което прави ястията още по-вкусни. Благодаря Ви мили хора за прекрасната три дневна почивка /22-25.09.2022г/. сем. Иванова от Варна
Хубаво местоположение с потенциал и добра кухня, но изключително занемарена база. Стаите в които бяхме настанени не бяха чисти, имаше течове, от лампите течеше, дупки по диваните, мръсни завивки и още и още... Мястото би било супер за отдих, ако му се обърне внимание, но до тогава не бих повторил почивката си там.
Това е едно много специално място за мен и моята половинка.
Страхотен персонал, много добро отношение!
Мястото си заслужава напълно!!
Благодаря много за прекрасното преживяване!❤️
Ужасно място, мизерия, мухал, буболечки
Ужасно! Хигиена нулева. Паяжини навсякъде, чаршафите миришат на застояло, в банята се разхождат всякакви животинки, а тоалетната все едно не е е чистена никога. По стените имаше мухъл (особено в гардероба). В ресторанта закуската всеки ден беше една и съща и краставиците които сервират сутринта ги слагат на салатите вечер. Снимките предоставени не отговарят на реалността. Не препоръчвам това място!
Пълен кошмар! Снимките са вероятно от откриването на комплекса! Чета коментарите, всички споделят едни и същи гадости. И хоп от време на време някой коментар от роднина, че всичко е прекрасно. Не ходете в този комплекс! Изхарчете си парите другаде!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)