Отзиви от клиенти за Хотелски Комплекс Бряста:
Всички оферти
Ужасно място, мизерия, мухал, буболечки
Ужасно! Хигиена нулева. Паяжини навсякъде, чаршафите миришат на застояло, в банята се разхождат всякакви животинки, а тоалетната все едно не е е чистена никога. По стените имаше мухъл (особено в гардероба). В ресторанта закуската всеки ден беше една и съща и краставиците които сервират сутринта ги слагат на салатите вечер. Снимките предоставени не отговарят на реалността. Не препоръчвам това място!
Пълен кошмар! Снимките са вероятно от откриването на комплекса! Чета коментарите, всички споделят едни и същи гадости. И хоп от време на време някой коментар от роднина, че всичко е прекрасно. Не ходете в този комплекс! Изхарчете си парите другаде!
Най-лошото място на което съм била....
Ioanna 2
Зле поддържано място, нито стаите, нито басейна, нито ресторанта бяха чисти, хавлията в стаята беше даже скъсана, давам две звезди само защото по тяхно усмотрение ни настаниха в апартамент, а бяхме платили стая, явно бяха заети. Персонала все едно е на погребение, само жената на рецепция и момчето сервитьор бяха приветливи. Закуската супер оскъдна и без каквото и да било разнообразие. Всеки ден едно и също.На снимки нещата изглеждат по- добре!
Всичко беше просто идеално! Много сме доволни!
Приятно и красиво място, както и добре поддържана база. Персонала е оскъден, а готвача им изключително нагъл и груб. Влезе в конфликт с нас и си позволи да ни крещи, а дори нямаше, на кого да се оплачем. Всички вдигаха ръце и казваха "Ами такъв си е". Другия проблем беше, че от вечерите, които ни се полагаха, ни сервираха това, което те са решили, без изобщо да се допитат до нас или да ни предоставят възможност да изберем от 2 варианта примерно, както на всички места, които сме посещавали в БГ!!
Много приятно и свежо местенце! Храната е вкусна , условията в стаята са добри.. Персонала е много любезен! Препоръчвам с две ръце!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)