Отзиви от клиенти за Хотел Виталис:
Всички оферти
Бих препоръчала на приятели
Хубав хотел,но много мръсен басейн и недостатъчно шезлонги около него.
Да чакаш някои да си тръгне за да получиш шезлонг е недопустимо.Прясна и вкусна храна, добро обслужване.
Много мухи,които кацаха по храната.Грубо отношение на една от сервитьорките по възрастната, изказа се,че много сме я дразнили,откакто сме дошли.Ще се постараем да не им стъпим повече.Мръсен басейн, машина за почистване пускаха през деня, която постоянно сновеше под краката ни и създаваше напрежение,питахме се колко е безопасно с кабела във вод.Ползвахме апартамент,за което ни взеха още 140лв. допълнително.На какво отгоре, разкъртени шкафове, в банята се събираше локва в която цапахме по цял ден.
Много зле като обслужване и All inklusive..B стаите няма телевизия,сешуар и хладилник...иначе дават дистанционно.. Изхранването е с полуфабрикати долнопробни, а менюто е много оскъдно.Бира няма в пакета, а на всичкото отгоре си я плащаш по 4лв.Освен това животни се разхождат около масите докато се храниш. Трагедия..
Чудесно място за почивка с любезен персонал.Минус е, че няма достъп до телевизия във всяка стая. Вкусна храна.
Басейните са добри, но имаше и някои неприятни неща. Отначало не успяхме да пуснем странния душ в стаята, а от рецепцията ни казаха, че знаят за проблема и ще дойде техник да го оправи. Дойде след час и половина и дори на него му беше доста трудно да се справи с тоя душ.
Храната в ресторанта не беше шведска маса заради коронавируса, но порциите, които ни сервираха, бяха супер оскъдни. Трябваше да се молим едва ли не за допълнително.
Като цяло останахме доволни въпреки трудностите.
Чудесен хотел за категорията си. Останахме много доволни от хотела, обслужването и храната. Имаме забележка за мухите в салона на ресторанта. Не бяха на рояци, но ги имаше. Добре е да се вземат мерки за това. Иначе препоръчваме мястото.
Хотела е добър, храната също, персонала е отзивчив.
Покажи още ревюта