Благодарим за хубавият престой във вашия хотел! Чистота,уют и внимание към всеки гост ! Препоръчвам хотела !
Хранате не беше на ниво. Всеки ден почти едно и също. Спато също е средна работа, а паркинга едва хващаш място. Стаите бяха приятни, но възглавницата беше зле.
Много готин хотел.Всичко беше ОК.Обслужването,храната и стаите бяха на ниво.Препоръчвам го на някой,който се чуди къде да отиде. :)
страхотна атмосфера,обстановка и обслужване ...:)
останахме доволни от разнообразието на храната, стаите бяха много топли и самият хотел също, басейна и спа помещенията бяха на ниво, децата ни останаха очаровани от детския кът, а ние от обслужването на персонала.
Препоръчваме Ви го да го посетите...
Кухнята е добра, но не е твърде разнообразна. Водата в басейна първата вечер си беше студенка - може би се подгрява до обяд. Стаята беше ок. Тъй като е забранено пушенето в стаите пуших на балкона и си бях изнесъл пепелника там - него така и не го изчистиха за целия престой и накрая преливаше.
Първата вечер- МРЪСНИ ЧАРШАФИ !!! Или не бяха сменени или бяха зле изпрани. Стаята, като цяло, не беше добре почистена. По пода имаше парцали от прах. Банята- тоалетната чиния я заварихме на мокри капки, по пода имаше косми, от канала миришеше.
За 3503 дни публикувахме 181 217 оферти, които се разграбиха
7 636 112 пъти, спестявайки 151 234 526 лв на 636 052 грабомани!