Отзиви от клиенти за Хотел Свети Димитър:
Много чисто и приятно, чудесна атмосфера и обслужване.
Сега в момента сме тук в Приморско на почивка. В хотела" Свети Димитър" ни посрещна Собственика, много топло и приветливо. Стайте са изключиително чисти, и така се поддържат всеки ден. Храната е богато разнообразна и много вкусна. Навън около басейна и навсякъде се поддържа много чисто. Ако можеше да дам повече от 5 звезди, щях да дам 10.Много благодаря на персонала за обслужването.
Прекрасен и уютен хотел. Останахме впечатлени от чистотата и отношението на персонала и собственика на хотела ! Храната беше на ниво. С удоволствие бихме посетили отново.
Пак ще дойдем стига място да има👍 всичко беше на ниво.
Gabi 5
Изключително доволни и впечатлени сме от посещението си в хотел Св.Димитър ! Персонала е отзивчив, усмихнат, поддържат отлична чистота в ресторанта. Храната е вкусна и качествена, алкохола като ракия и вино е прекрасен, домашно производство. Стаите са чисти и подредени. С удоволствие бихме посетили пак. Благодарим на целия персонал за отношението, ще посетим отново !!!!
Simeon 5
Изключително приятно, чисто и спокойно място.Вкусна, домашна здравословна и качествена храна, без пържени полуфабрикати.Впечатлени сме от избора на ракия, лично произведена от собственика на хотела, гроздова, сливова и безспорния хит-дюлева.За вината-червено, бяло и розе произведени специално за хотела, няма да говоря, трябва да се опитат.Страхотно обгрижване от персонала към гостите.Добра локация.Много сме доволни от всичко.Бихме посетили отново.Можем да дадем и повече звезди, ако имаше :)
Много мил, отзивчив и дружелюбен персонал. Изключително вкусна храна. Чисти стаи, удобни легла. Голям басейн с детска част. Всичко беше на ниво. Препоръчвам.
Много любезен персонал, добро обслужване, вкусна храна. Чисто и уютно. Локация близо до плаж и магазини.
Невероятно място, прекрасни хора, чисто. Всичко е топ. Препоръчвам с хиляди ръце, ще останете очаровани. Браво , малко хотели могат да се похвалят. Вие сте страхотни
Прекрасен, чист хотел. Много старание от собственика и служителите, да бъдат задоволени и най-претенциозните нужди на гостите.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)