Отзиви от клиенти за Хотел София****:
Irena 1
Ужacно обcужвaне, мръcно, хрaнaтa под вcякaквa критикa, нямa климaтик , в cтaятa е aд...
Чист хотел, но храната беше доста пикантна и не много качествена. Алкохолът под всякаква критика. Близко е до плажа, но самият той е пренаселен и трудно си намираш място. Анимацията е кръгла нула.
Отлично обслужване, чисти и просторни стаи, вкусна храна включително детска и безглутенова. Отново бих посетила хотела! Благодаря :)
За втора година посещаваме хотела. Чисти и просторни стаи. Храната за разлика от 2017 беше оскъдна, еднообразна, лошо качество полуфабрикати. Явно хотелът има проблем и с кадровата обезпеченост - момчето в лоби бара при всяко поискано кафе държеше да види гривните ни, сякаш сме някакви промъкнали се български крадци (всички останали гости бяха чужденци). Чашите - пластмасови като за пикник в гората, а не в хотел 4 звезди. Благодарим на Божо - мило, приветливо и любезно момче.
Страхотно място- големи стаи , нивото на обслужване и храната е много добро , като за Златни Пясъци. Препоръчвам и чакам нови оферти
Прекрасно е ! Усмихнат, любезен и отзивчив персонал, чудна храна, прекрасни аниматори за децата. Перфектна и уютна обстановка, чистота и свежест лъха от всякъде . Приятели препоръчвам Ви го от сърце !
На великолепния персонал - бъдете живи, здрави и много щастливи !
Elena 5
Страхотен хотел, обслужването беше на ниво. Много съм доволна и вече го препоръчах на приятели.
Покажи още ревюта