Имахме удоволствието да бъдем гости на този прекрасен хотел. Стаята в която бяхме настанени беше просторна, уютна, чиста и снабдена с всичко необходимо. Придружена с великолепна гледка и вежливо обслужване. Ресторанта ни предложи разнообразна, вкусна и свежа храна. Спа центъра поддържан и предлагащ всичко от което се нуждаехме за нашата релакс почивка.
Изключително приветлив и усмихнат персонал.
Благодарим Ви , че направихте престоя ни повече от приятен.Със сигурност ще Ви посетим отново !
Изключително доволни сме от обслужването: на рецепция ни посрещнаха и изпратиха вежливо, в ресторанта и бара обслужването също беше на страхотно ниво. Стаите бяха чисти и светли и хубаво обзаведени. Накратко: базата, храната и обслужването ни харесаха много.
Хотела е страхотен,обслужването е на ниво,стаите са реални от снимките.Храната беше много вкусна.Доволна съм
Чудесно място за семейна ваканция!Хотелът е много уютен, чист, с редовно почистване на стаите!Храната е разнообразна и много добре приготвена!Детският кът много хареса на децата!
Луксозен хотел,безупречно чисто!Необходимо е подобрение в обслужването.
Иво 5
Прекрасен хотел. Чист и с добро обслужване.
Много сме доволни! Хотелът е нов, чист и приветлив, в близост до морето. Ястията са пресни и вкусни. Персоналът е любезен и отзивчив. Бихме посетили Сиена Палас с удоволствие отново!
Бяхме заедно с приятелката ми в края на месец Август. Много хубав и чист хотел, храната не беше богата, но беше приготвена добре. Стаите се чистеха всекидневно. Доволен съм.
Покажи още ревюта