Rosica 5
Супер доволна, от отношение, внимание и обслужване! Хотела много ни хареса, препоръчвам с две ръце!
Ася 5
Хотела е прекрасен, с уютен интериор и многобройни удобства за релакс и забавления. Персонала и изключително любезен. Прекарахме чудесен уикенд ☺
Изключително любезен персонал. Чисто, уютно с добра храна.
Аз и моята птиятелка сме много доволни от престоя ни в Шато Вапцаров. Всичко беше на ниво, персонала беше много усмихнат и любезен. Навсякъде беше много топло. Почистваха стаите ни всеки ден. Храната също беше много разнообразна. Особено впечатление ми направи управителя, който беще винаги усмихнат.
Здравейте! Управителят ни направи най-добро впечатление. Разговаря с почти всички гости на хотела за културата ни, обичаите и традициите, местни забележителности и всичко свързано с България. Хотелът от 2010г. няма много промяна. Тогава пак бяхме там. Стаите са топли и просторни, но малко тъмни.
Жива музика, 4 степенно меню, DJ - който изпълняваше само песни по желание на клиентите, безплатни рози за всички дами, подаръци за всички гости, басейн, джакузи, нощувка, закуска ... и всичко това само за 49 лв на човек... Какво повече искате Полина и Поли? По 5 лева за джобни ли?
Polina 1
Хотел Шато Вапцаров в Банско не предлага нито като обстановка, нито като обслужване услуга, която може да се окачестви като четиризвездна. Придържам се към коментара на дамата Поля.
Качеството на услугата е кошмарно! Храната не става за ядене. Проблеми още с пристигането. Най-романтичния Св.Валентин - чалга до дупка и цигански оркестър до към 3 през нощта. Никакво съобразяване от страна на управата на хотела - и да искаш да се скриеш в стаята не става/чува се като в ресторанта/