Като цяло впечатленията ни са много добри.Персоналът е от млади и усмихнати хора. Стаята беше просторна, леглата удобни, банята голяма, климатик, телевизор, столчета с маса на терасата, сушилник и всичко нужно. Е доста позахабено,но все пак се ползва от лагерници. Тук е и проблемът, че е доста шумно. Групите са предимно от момчета и на басейна направо ще се изтрепят. Когато ги няма групите е много приятно. Местоположението на хотела е много добро.Плажът не е далече.Храната е вкусна и в изобилие.
Прекрасен хотел, приятна атмосфера, хигиена на ниво. Сутрин минаваха да ни оправят стаята.
Стаите са просторни и с балкони. Изхранването на блок маса е с разнообразна храна и качеството на предлаганото надминава няколко пъти тази цена.
Възхитена съм.
Чудесно място, чудесен персонал, прекрасна обстановка. Единствената ми препоръка е да се осигури по-голямо разнообразие в менюто и повече места за сядане, за да не се получават затруднения при обслужването на по-големи групи гости.

Иначе си прекарахме чудесно.
Нямахме високи очаквания за офертата от 29 лв, но храната беше меко казано отвратителна. Имитиращи продукти и забъркани кашоляци. С този лимит при добра калкулация и по - малко на брой "манджорляци" може да се предложи нещо по-качествено. Дори и след предварително уговорено меню.Така всички ще са доволни.Това е и мнението на други "колеги", с които разговаряхме на място и правехме сравнения с други подобни оферти.Времената са такива- добра цена/ добър продукт, а не за толкова пари -толкова
За 3332 дни публикувахме 168852 оферти, които се разграбиха
7 297 774 пъти, спестявайки 146 331 92920 лв на 613 559 грабомани!