Не съм доволна!Храната като не се изяде после се преработва,3 дни чаках олекотена завивка така и никои не ми донесе,казанчето в банята беше счупено и постояно течеше вода,стоиката на душа също беше счупена и не можеше да се закача трябваше да си го държим в ръка.Незнам за какво искат 54 лева на вечер ,даже 3 звезди са им много
Tanya 4
Koнцепцията ми хареса, стаите се почистваха ежедневно и бяха просторни. Вечер брше шумно и трябваше да спим на затворени врати и прозорци. Хрната беше добра, ако нямаше полуфабрикати, щеше да е още по-добре. Имаше достатъчно плодове и зеленчуци. Тримата бармани бяха големи сладури. Обслужващите кухнята момичета си вършеха работата чудесно.
Milena 5
Чудесно място за почивка! Нямам никакви оплаквания, всичко бе на много добро ниво!
Персонала е любезен. Храната не ни хареса, никакво разнообразие, единият ден яйцата бяха развалени. Плажа е на доста повече от 300 метра. И нямаше сладолед през целия ден.
Идеално място за почивка, вкусна храна,чисто,2 басейна
от които единият детски,
любезен и отзивчив персонал
За 7 нощувки не ни смениха спалното бельо . Хавлиите помолих камериерките да ми дадат чисти на 4 тия ден . Единствено минаваха да сменят кошчетата за боклук ...... прахосмукачка пък изобщо .... Храната горе долу . Имаше развалени яйца , ориз и колбаси . Плажа е на повечко от написаните 300 метра . Не бих посетила отново .
Любезен и отзивчив персонал. Разнообразна и вкусна храна. Ежедневно почистване. Много добро обслужване. Всичко е супер!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)