Отзиви от клиенти за Хотел Риц-М*:
Чудесно място за почивка. Бяхме там, когато нямаше много хора и имахме чувството, че работят за нас ? . Благодарности на Христо и специално на Рилка за изпълненото желание на сина ми - мекици за закуска. Златни ѝ ръце !
Христо, имаш дадено обещание за добавка към басейна ? - ще дойдем да проверим ?
Бъдете здрави !

Силвия
Чисти и добре поддържани просторни стаи. Гореща вода, телевизор, като цяло удобни стаи. Опушен първи етаж и ресторант, в който се поднася закуската, което е неприятно, миризмата се носи и по коридорите нагоре. Закуската - бива, но се оказва, че не включва кафе, а кафе машина има и те гонят накрая, че дължиш няколко лева без да са те информирали за това...
Изключително сме доволни от обслужването, вежливо и усмихнато посрещане, винаги топло сервирана храна. Стаите са изключителни чисти и приветливи. Заслужава си да се посети.Препоръчваме с две ръце.
Страхотно обслужване и отлично отношение на персонала, към клиентите си.
Спокойно, тихо и уютно място. В стаите е чисто и добре обзаведено. Хареса ни определено!! Храната е вкусна и прясно приготвена.
Прекрасно място за почивка и релакс.
Georgi 1
не си губете времвто. положението е трягично в хотела. стайте са с мухъл. мястото за хранене е задимено от цигари, не ходете!
Silviq 1
много зле беше всичко да не говорим за храната и обслужването
Petya 4
Останахме много доволни от посрещането и пребиваването си!Тихо и уютно хотелче с добра атмодфера.Надяваме се пак да го посетим!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)