Отзиви от клиенти за Хотел Разлог***:
Всички оферти
Закуската беше много слаба а върху чистотата в стаите смятам,че трябва да се наблегне малко повече. Като цяло останахме доволни от предлаганата услуга.
Всичко отговаряше на описания ваучер. Беше чудесно! Доволни сме и пак ще се възползваме!
Хотела разполага с просторни, топли и уютни стаи. Съотношението цена/качество е много добро. СПА центъра на хотел Пирин голф е страхотен. Той се намира на няколко километра извън града.
rangel 4
Страхотно местоположение, голяма, уютна и топла стая. Някои служители бяха отзивчиви, други = не толкова. Именно за това оценката не е 5 звезди.
Като цяло хотела е добър.Само ако може да се подобри качеството на храната.Миналата година беше по качествена.
Услугата е отлична. Закуската куца
Изкарахме си чудесно. Дадоха ни апартамент заради децата. Закуската ни беше компле: хляб, кашкавал, сирене, масло, конфитюр, шунка и яйце и за пиене чай или кафе. Спа центъра е на около 7км и се ходи със собствен транспорт. Там също всичко беше супер, но няма детски басейн.
Уникално! Супер е хотела. Топъл и чист с големи стаи. Закуската също беше добра. За СПА центъра нямам коментар истинско 5* изживяване. Струва си на 100%. Благодарим на персонала и на собствениците за офертата. Ще ги посетим отново.
Хотелът е хубав, персоналът е много любезен и отзивчив. Като недостатък мога да посоча липсата на сапун и хавлии в някои от стаите. След поискване ни дадоха :) Светеха само нощните лампи. Закуската е филийки с по 2 резана шунка и кашкавал, сирене, сладко и маслини. Супер плюс е СПА-то на Пирин Голф.
Базата не се поддържа!Пердето в стаята беше скъсано, душа счупен и не светеха всички крушки!В другата стая мивката беше запушена и за 5 дни персонала не можа да осигури дистанционно за телевизора!Стаята по време на престоя ни-5 нощувки не беше почистена въобще!Не бих купил отново офертата!
Покажи още ревюта