Най-ужасното място в целия свят.Хотела трябва да го затворят!!! Офертата не отговаря на това което предлагат. Басейна е под всякаква критика, мръсен напукан, храната е ужастно застояла и безвкусна, стайте са пълни с щипалки. Персонала незнае къде се намира буквално!!! Задължително ще си пусна жалба в КЗП- за условията, които предлагат а не получаваш !
Доволна съм. Всичко беше точно. Нямам забележка за нищо.
След напрегната работа цяла година попаднахме в това "райско кътче". Изключително много уважавам човешкия труд, усмивки и добро възпитание, а тук те бликат от страна на всички, които се грижат за нашето добро прекарване на почивката. Страхотен хотел, впечатляваща организация на всичко - отлична кухня, перфектна чистота, любезен, мил и обучен персонал. Изобщо: Браво!
Не препоръчвам на никой!!!
Стаята ни не беше почистена от предните посетители.
Тоалетното казанче течеше.
От храната в all inclusive беше една и съща през цялата ни почивка.
Нямат обозначени парко места, НО въпреки това вземат по 10лв на ден за паркинг. Колата ни стоеше паркирана в кал и пясък под наклон, запушена от няколко коли. Всеки път когато решавахме да излезем с колата трябваше да притесняваме другите гости за да си мръднат колата.
Хотелът е прекрасен, разположен много близо до морето,л сравнително изолирано от иначе презастроения курорт. Има китен вътрешен двор, в който децата тичат и играят на воля. Обслужваха ни винаги с усмивка, а кухнята беше ПРЕВЪЗХОДНА! Определено бихме го посетили отново!
За 3274 дни публикувахме 163920 оферти, които се разграбиха
7 175 133 пъти, спестявайки 144 702 25241 лв на 605 224 грабомани!