Отзиви от клиенти за Хотел Плиска:
Всички оферти
Отлично място. Веднага ни дадоха място за паркиране, настаняването стана бързо, стаята беше в чудесно състояние, храната винаги хубава, хотела като цяло много приветлив и приятен, водата във вътрешния басейн винаги топла. Всички от персонала с чудесно отношение - на рецепция, камериерките, барманите и сервитьорите - всички гледат да помогнат дори без да питаш. Препоръчваме го.
Мястото е перфектно. Обслужването е на ниво. Храната е мнооого вкусна :-)
Посетете мястото - заслужава си
Като за хотел три звезди беше приличен.
Никакви проблеми не сме имали.
Спокойно бих препоръчала!
Страхотна храна, страхотен персонал! Стаята е със старо обзавеждане, но вътрешния басейн и ресторанта са чудесни. Препоръчвам.
На мен ми хареса хотела но има нужда от освежаване .басейна е хубав ,храната също .персонала е любезен програма в събота вечер и паркинг .бих посетила отново.
Бяхме по Великден- никакво спазване на противоепидемичните мерки-никой от персонала не носеше маска. Храната беше зле- нямаше кой знае какъв избор- пържени или печени картофи и полуфабрикати. Казаха ни че в ресторанта има табелка с името на резервацията ни и трябва да сядаме на определените места. Оказахме се на една 6-ца маса с още две други двойки- един до друг- никаква дистанция. Били сме на други места с много по- добри условия и храна и за значително по- малка сума. Не бихме посетили отново
Останахме приятно изненадани. Басейна беше прекрасен.
Всичко е на ниво, приятна обстановка и има уют . Не ми хареса отношението на девойката на бара ,която се обръщаше към почиващите на "Ти" докато те се обръщаха към нея на "Вие" и при работа с храна не носеше маска.
Покажи още ревюта