Стаите се нуждаят от реновиране, мебелите са удобни, но стари. Трябва да се поддържа чисто и пространството около хотела-пътеката към плажа. Паркингът е платен, а част от него са градинките.
Като цяло оценката ни е по-скоро положителна.
Плюсове: Отлична локация близо до плажа и центъра, централна климатизация на стаите, разнообразна храна, приятен персонал, добра цена.
Минуси: Трудно паркиране-малко места и постоянно запушване, през стаите се минава всеки ден, но само се изхвърля боклука и се зарежда тоал.хартия, за 4 нощувки не ни смениха чаршафи и кърпи, нито ни заредиха сапуни и шампоани. Някои от кърпите и чаршафите бяха захабени. Някои от храните бяха с много ниско качество.
Nesrin 1
Много грубо отношение от страна на персонала в ресторанта, за паркинга да не говорим, че такъв почти няма, но иначе плащаш 10лв на ден, а за да излизаш с колата трябва да чакаш още 10 коли да излязат. Не бихме посетили
никога повече. Не си давайте парите за този хотел
Много съм доволна от обслужването. Персонала е учтив, чиста, приятна обстановка, вкусна храна. Хотела е много близко до плажа и центъра. Препоръчвам, бих посетила отново!
Raiko 5
адекватно обслужване на клиентите
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)