Отзиви от клиенти за Хотел Мура:
Всички оферти
Ivka 5
Страхотно място за отдих и красота! 🤝Бихме го посетили отново с семейство ми!
Всичко бе на ниво! Препоръчвам!
Много ми хареса хотела.
Топъл, чист, с големи стаи, вкусна храна, близо до кабинката,ски гардероб, отзивчив персонал!
Бяме с куче 40кг. Голдън и то доволно!
Много приятен хотел, стаите са топли и чисти, персоналът любезен и храната е добра.
Изключително лошо и посредствено отношение към гостите на хотела. Избирателна пропускливост и ограничаване на достъпа до ресторанта под предлог, че се били спазвали противоепидемиологичните мерки макар че такива не съществуваха. В ресторанта се разхождаха кучета и обикаляха из масите, а останалото ще го оставя на въображението на четящия.
Втори път тук няма да се идва при никакви обстоятелства.
Прекарваме си страхотно, всичко в хотела е на ниво, стаите са чисти и топли храната е богата и разнообразна, персоналът много добър и отзивчив,ще ви препоръчваме :)
Любезно, топло и професионално обслужване. Хотела беше чист и топъл. Храната вкусна и не сме имали проблеми. Препоръчваме го.
Доволни сме от хотела и от обслужването. Мерките се спазват, особено в ресторанта на закуска и вечеря. Бяхме на последния етаж и като забележка бих посочила, че стаята беше малко хладна и не през цялото време имаше топла вода.
Добре, но ..... Проблем - топлата вода на III-етаж (по-скоро е хладка). По отношение на обслужването - приятен персонал, който прави каквото може при тези ограничения.
Покажи още ревюта