Иво 1
Пълна трагедия водата прекъсва климатик няма а допотопен охладител не се спи от топлина закуската е крайно смешна невъзможно е да я опита човек на 10 минута свършва
Хотелът е малко занемарен от преди 2 години. Персоналът е любезен , но крайно недостатъчен. Басейнът е чист ,но с един единствен здрав чадър на него.Замъкът поне беше нов , за радост на децата.Мястото е приятно, но сме безкрайно разочаровани от храната. 2 пъти кебапчета ,един път кюфтета и една жилава пържолиа. Гарнитурата твърди препържени картофи или един нарязан домат! Закуската е най-бедната, която съм виждала. Добре че имаше 2 пъти пържени филийки ако стигнат.Едва ли ще посетим отново!
Скъпи приятели, от два дни сме тук със семейството ми и искаме да споделим с вас нещо много важно! Били сме на много места , но тук ни е изключително приятно! Хотелчето е хубаво, стаята ни е уютна, има си всичко ! Направено е с вкус! Храната е вкусна! Тихо и спокойно е! Мястото е прекрасно!
Климатика НЕ работеше . Оказа се че имат проблеми с климатици те от миналото лято . Стаята беше ужасно малка . А спалнята е тип приста . Топла вода след 00.00 часа също няма . Не бих посетила този хотел втори път . Паркинга на хотела също НЕ работи .
Като съотношение цена-качество много добре.Чистичко и спокойно хотелче.Храната е добра, хората -любезни. Паркоместата са на улиците около хотела, но в края на юни - нямаше проблем.
Хотелчето е повече от добро :) Пак ще посетим, дай Боже
Приятно обслужване с хубава храна.
Бихме посетили отново.
Много доволни, благодаря на домакините и целия персонал, който се грижеше за нас.
Добра и вкусна храна,няма гараж за автомобили.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)