Отзиви от клиенти за Хотел Медвен:
Приятно място. Гостоприемни хазаи.
Прекрасно място за почивка! Спокойствие и наслада за сетивата!
Plamen 5
Много хубаво място за отдих и релакс. Добра кухня.
Мястото е прехвалено. Стаята е малка, до 18ч. леглото на детето не беше приготвено,въпреки че пристигнахме 12.30ч. Пилешката супа не беше вкусна. Вечерята е достатъчна добре приготвена. Първата вечер поръчаната ракия я полухме след като вече почти приключихме с вечерята. Втората вечер седнахме да вечеряме в 18.30 салатата я донесоха веднага, вечерята след 2часа. На другата сутрин ни донесоха закуска, за която не се бяхме разбирали, но вече не се изненадахме ... Не бихме писетили отново мястото.
Да много сме доволни от обслужването.
Идеалното място за почивка - спокойствие, тишина и уют. Обслужването е много добро и храната е вкусна. Бих посетила отново... Препоръчвам!
ralica 5
Стахотно място за почивка.Приветливи домакини. Храната чудесна. Природата наоколо е превъзходна.Бих отишъл пак и бих препоръчал.
Посрещането от персонала на хотел Медвен беше много добро.Стаите са просторни и чисти.Храната е перфектна като количество и качество.Бисквитената торта е фантастична.
Страхотно място. Чисто спокойно и приветливи домакини. Храната чудесна. Природата наоколо е превъзходна, стига да обичате разходките.
Покажи още ревюта