Уникален комплекс. Всичко е много добре измислено, персонала е много добър, природата-също.
Престоя като цяло беше приятен. Персонала беше любезен и отзивчив. Изключение направи първата вечеря. Слязохме в ресторанта около 20:00 и чакахме повече от час за вечерите. Усети се малко по-различно отношение към нас защото "сме с ваучери, включващи вечери". Тока спря 2 пъти. На следващата вечер слязохме в 19:00 и нямаше помен от поведението предходната вечер. Дали защото платихме прилична сума за допълнителна консумация или защото слязохме по-рано... остава без отговор. Закуската беше супер!!
Хотела е хубав, спа центъра също. Закуската и вечерята бяха много вкусни и достатъчни като количество. Гледката от хотела към Пирин е уникална.
Останахме доволни и приятно изненадани. Гледката от вътрешния басейн през зимата към планината е уникална. Задължително ще посетим и през лятото.
Страхотно местенце , персонала е усмихнат и вежлив , храната беше вкусна и приготвена на момента , сервитьорите ни обгрижваха , стайте бяха топли и ни ги чистиха всеки ден , спа зоната беше чиста и водата в басейна беше топла цялата компания си изкарахме страхотно 5 дни на престоят ни и пак ще го посетим , но през лятото за да усетим и лятнота атмосфера на Родопите
Страхотно място! Препоръчвам!
Изключително чист спа център, вежлив персонал, добро обслужване, адекватна цена. Много добра е и локацията на хотела, да не говорим за невероятната природа в Лещен и околността... Останахме доволни и пак бихме посетили.
Покажи още ревюта