Хотелът е невероятен - чудесна база, направена с внимание към детайла. Уникална гледка към Лещен, мил и отзивчив персонал и вкусна домашна храна - всичко необходимо за прекрасна почивка. Много ни хареса.
Препоръчвам го на всички които не са го посещавали. Впечатлена съм доста приятно от всичко, като база, обслужване, храна, природа и т.н. С удоволствие бих отишла отново.
- много добра локация в близост до еко пътеки
- чисти и уютни стаи
- база в перфектен вид
- традиционна и вкусна кухня
- най - важното - отзивчив и усмихнат персонал!
Чудесно място за почивка!
Много хубаво място! Със съгурност ще го посетим отново!
Всичко беше супер!Уникално място, гледка, хотел, спа-то , храната, персонала всичко беше на много добро ниво!
Хотелът е хубав, но нашата стая нямаше нищо общо със снимките, никаква гледка, нямаше минибар в стаята, явно защото резервацията беше през Грабо. Ресторантът е хубав и храната е много вкусна. Лещен и околността си заслужават да се видят.
Прекрасен хотел на много красиво място, обслужването е на топ ниво, невероятно вкусна храна, поздравления към готвачите и персонала.
Уникален хотел! Персонала е много любезен и усмихнат. Спа зоната е супер, басейните са чисти, не миришат на препарати. Гледката
от басейна, джакузито и стаята е прекрасна! Храната е много вкусна. Стайте се почистват всеки ден, спалното бельо се сменя през ден, чисти се много старателно. Хотела е на много високо ниво и определено си заслужава! Със сигурност ще дойдем отново!
Страхотна почивка на прекрасно място. Персоналът е любезен, отзивчив и усмихнат. СПА услугите са на високо ниво, а цените са повече от прилични. Според мен категорията на хотела е по-висока отколкото дадената.
Покажи още ревюта