Уникално място и гледка. Топ спа център и кухня . Много добра кухня . Препоръчвам !
Чудесен хотел, приятно, топло, храната е много вкусна. В спа центъра също беше топло. Ще посетим отново
Прочетох няколко негативни отзива за хотел "Лещен" и много се радвам, че не им се доверих.Бяхне там с ваучер НВ и бързам да споделя впечатления. Хотелът е много раздвижен, спа зоната е невероятна - чисто, топло,панорамен басейн, напълно работещи съоръжения Стаите са в родопски стил с много дърво. Препоръчвам стаи 2202,2205,2206, ,защото са с изглед и по- големи Храната е добра.Вечерята е основно и десерт само, но в менюто има избор,а цените са напълно нормални.Порциите огромни. Препоръчвам с две
Привет! Искам силно да препоръчам Хотел Лещен! Самото място,планината-толкова зареждащо!
Самия хотел е чист,топъл,уютен! Стаята,двора,гледката!
А СПА зоната!-обожавам! Чисто е ,приятно! Панорамната гледка е невероятна! Кухнята е добра!
Обслужването коректно и на ниво!
Единственото дразнение,което срещнахме бе,че нямахме топла вода в банята...и така и не дойде...така и не разбрахме защо,но отчитам грешката ,че не попитахме на рецепция веднага,когато установихме ситуацията!
Искам отново там!
Останахме много доволни и впечатлени! И мястото, и условията бяха на ниво! Силно препоръчвам!
Чисто, топло, с невероятна панорама! Препоръчвам!
Чисти стаи ,красива гледка,релакс зоната беше нова и също мн.хубава,храната и отношението също бяха на ниво.В момента строят още една част на хотела но при престоя ни не бяхме обезпокоявани от шум.
За съжаление на рецепцията казаха че не заявяват в Грабо че ваучерите ни са използвани.
Много сме доволни, препоръчвам
Много красиво място! Чудесен комплекс и изключително чисти стаи. Персоналът беше много любезен. Храната в ресторанта също е на ниво. Определено препоръчвам!
Уникално красиво място. Хотелът е нов и уютен. Хората са усмихнати и вежливи. Чувства се духът на отминалите рремена без да ви липсват удобствата и комфорта на модерните.
Дори строителите, които изграждат новите части на хотела си говореха помежду си как не трябва да притесняват гостите с шума от работата си. Направи ми приятно впечатление.