Отзиви от клиенти за Хотел Кубан:
Всички оферти
Прекарахме си чудесно, отново бихме Ви посетили
Не сме доволни от хотела, персоналът е некомпетентен, мързелив и неучтив. Не са научени да продават услуги. Храната е с изключително ниско качество, а напитките - разредени с вода, блудкави. Климатикът в стаята не работеше. Платихме за паркинг 10 лв, което е смешно! Могат просто да завишат цените на нощувките с 10 лв... С две думи: абсолютно безобразие! Не препоръчвам изобщо!
С удоволствие бихме посетили отново!
Хотела беше супер,обслужването също.Но за 20 етажен хотел - 8 паркоместа,при това платени е малко смешно.В ресторанта и на двата бара нямаше лед.Ходихме да си купуваме от съседните заведения.Общо взето доста е западнал хотела в сравнение с миналата година .Има нов наемател който явно не е в час
Food was bad. To loud and they charged us for one cup that was alredy broken,
Milen 4
Като цяло сме доволни от почивката ни в Хотел Кубан,стата беше просторна с хубава гледка,банята също беше просторна и чиста.Ресторанта беше добре поддържан и чист , храната беше вкусна и прясно приготвена , достатъчна за всички гости в хотела.Единственото нещо което не ни хареса бяха напитките.
Персонала беше много любезен и отзивчив,направиха посещението ми много приятно. Много и вкусна храна,удобно легло. Твърдия алкохол (ракията) не беше хубава. Доста е шумно около хотела,но това не зависи от тях.
Общо взето останахме доволни. Шведската маса от към плодове беше по-бедна. Хотела е чист, спокоен и приятен.
Прекрасно прекарване, както винаги! Чудесно обслужване и хубава разнообразна храна. Всичко беше на ниво! Препоръчваме!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)