Отзиви от клиенти за Хотел Кристиани:
Много добър хотел, чиито персонал добавя още една звезда и го прави Отличен!

До нови срещи!
Страхотно място за почивка - чисто, спокойно, прекрасно обслужване, поддържан басейн и растителност! Вкусна храна, отзивчив персонал! Всичко беше на ниво, локацията също е добра. Ще посетим отново!
Много сме възхитени от обслужването и професионалното отношение на целия персонал. Благодарим за прекрасната почивка - не ни се тръгваше😁
Другата година ни очаквайте пак👍
За втора поредна година посещаваме хотела, заради гостоприемството, заради чистотата и хубавата храна! Отличен избор на много добра локация
Страхотно място за почивка. Пак ще го посетим.
Vesela 5
Страхотен хотел! Всичко е на ниво, просторни стаи, уникален басейн и озеленяване, богата закуска. С удоволствие бихме се върнали пак там.
Беше страхотно! Персонала е супер любезен, стаите са изключително чисти и закуската беше великолепна! С удоволствие бих посетила отново и го препоръчвам с две ръце!!!
Нашата кратка почивка в хотел Кристиани гр.Созопол , беше много приятна, уютна и комфортна!Хотела е страхотен, вкусна и здравословна храна! Любезен персонал, уютни стаи, добре поддържани зелени площи. Чудесно място за почивка !!!
Stoyan 5
Адски съм доволен от обслужването. Много позитивен персонал. Храната е много вкусна, имаш богат избор. Басейнът е феноменален, стаите също- тези 3 (звезди) се равняват на 5, за мен. Много тих и спокоен хотел, разбрани хора и всичко става лесно! ГОРЕЩО ПРЕПОРЪЧВАМ!!!
Покажи още ревюта