Georgi 1
Офертата не съвпада с описаното. КЛИМАТИКА СЕ ЗАПЛАЩА, 10 ЛЕВА НА ДЕН АКО Е ОТ ГРАБО... Скандал, телевизия няма, НЕ препоръчвам!!!
Хотела е на спокойно място в новата част на Созопол, но до тук свършват похвалите. При правенето на резервацията, госпожата по телефона ни каза, че можем да се настиним в 12 на обяд, но когато пристигнахме ни казаха, че не е готов апартаментът. Отидохме на плаж и се прибрахме в 17:30, при което все още не беше оправен апартаментът. Стаите бяха мръсни, стените нацапани, телевизора беше счупен, климатика също. Банята беше малка, мръсна, с оставен малко сапун и нищо друго. Не препоръчвам.
Ivanka 1
ne loscho ,mnogo loscho.Nikakav apartament muhliasala staiq ,skasani pokrivki,neuchtiv personal,postoianno ni goleha ot zakuskata i v ktaia na prestoia, tretiraha ni kakvo na tiah im e udobno,tova,koeto biaha pisali za ofertata neotgovaria na istinata,niama wi-fi, 3 zvezden hotel samo v sanistata.
Ина 1
Качеството не отговаря на цената - бяхме настанени на последен етаж /беше като парник/, като до края не получихме дистанционно за климатика. Топла вода имаше рядко. Вечерят и закуската бяха в едночасов диапазон, но реално голяма част от храната свършваше по- рано.