Храната е добра.Стаите се почистват всекидневно.Шезлонгите около басейна не се забърсват. Масите около басейна се почистват само ако има резервация за рожден ден.Чакаш по 15 мин да дойде бармана ,за да ти сипе напитка.Чадъри около басейна липсват.Има само два чадъра за целия басейн.Най-големия минус -в стаите НЯМА ТОПЛА ВОДА.Недопустимо за хотел 4****
Трудна комуникация с персонала при резервацията. Плажът е доста далече,близо километър, а ако отидете с кола се заплаща паркинг.За 5 дни смениха само 2 малки кърпи.Басейна е голям и хубав, но има какво да се желае от към чистота, също така и за хотела,ресторанта.
Офертата е добра. Персонала е любезен. Има обаче доста комари и трябваше да си доплащаме допълнително за кученцето. Като цяло не е лош.
Почти всичко е на ниво, с леки забележки
Не бих дала 4 звезди на хотела. Първо паркинга не е паркинг на улица с камъни . Стаите не са чак толкова лоши , но за 5 нощувки един път не ни смениха спалното бельо. Храната нямаше разнообразие. Почти едно и също. Уж трябваше да има средиземноморска вечер - остана мираж !
Хотелът, хигиената, храната отговарят напълно на цените. В това отношение нямам забележки. Проблемът с нашата група възникна неколкократно (по-конкретно 3 пъти) с резервацията ни. Загубих време и енергия, срещнах грубо и непрофесионално отношение от страна на персонала, отговерен за това (вкл. Управител).
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)