Чиста хотелска стая, отзивчив персонал, хубава храна, плажът е наблизо.
Препоръчвам специално за семейства с деца.
беше спокойно юни нищо, че плажа е далече
Nina 5
Всичко беше СУПЕР...Бихме посетили отново...Критичните коментари са подвеждащи...
Паркинг е силно казано и се минава по едва ли не „черен път”. Стаите не са кой знае какво. Храната беше добра. Не бих повторила.
Juls 5
Чист и приятен хотел на удобно място! Преди да се стигне до паркинга, има висок бордюр, който би затруднил влизанено на някои коли! Персоналът беше отзивчив. Кърпите се сменяха често и винаги ни оправяха леглото! Храната беше вкусна - изхранването е 5-кратно и сравнително разнообразно. Детският кът не е нещо особено. Басейнът е чист и поддържан, има и детска секция, не се подгрява. Може би хотелът не е за 4*,а по-скоро за 3 и има неща за подобряване, но останахме доволни и бихме посетили отново!
Хареса ми както хотела, така и храната. Имам забележка относно почистването на терасата, за 7 дни нито един път не беше почистена, както и липса на комарници на вратите.
georgi 4
Доволни сме от престоя в хотел Корал.Има чудесно местонахождение,реновирани стаи,добър басейн.Храната е разнообразна,според цената,на бара има български бели и червени вина,чийто вкус оценихме. Персонала се радваше на гостите,в този особен период.Сърдечно благодаря за вниманието на всички!
Студиото, в което бяхме настанени имаше мухъл по тавана и не почистени паяжини. В коридорите също. На етажите мирише на непроветрено. Рецепцията е добра. Храната няма никакво разнообразие - варени картофи, варен ориз и печени пилешки бутчета. За десерт основно дребни сладки от магазина. Вода няма осигурена след края на работното време на ресторанта, въпреки че сме платили за All inclusive. Персонала е любезен. Този хотел ми припомни защо последните години ходим на почивка извън България.
Персоналът е любезен, кухнята е добра. С удоволствие бихме отишли отново.
Покажи още ревюта