Изключително място е гр.Карлово, а хотела е повече от супер. Много съм доволна! Хотела е чист, обслужването е добро и хората са много мили. Спокойно, приятно и красиво!
Страхотно хотелче със невероятна гледка. Персоналът е много любезен. Обслужването беше на ниво. Стаите - чисти и поддържани. Богат избор на закуска. Малко, но вкусно меню. Много спокойно и красиво място. Препоръчвам. На персонала и собствениците пожелавам успех занапред и да поддържат нивото си.
Хотелът е страхотен. Препоръчвам го.
Стаите в хотела са просторни. Хигиената е на ниво.
Беше много приятно, но цените в ресторанта са малко завишени.
Отлично място сред прекрасна природа с много любезен персонал. Стаите са доста големи. Чистотата е на ниво. Менюто на ресторанта не е много богато, но всичко от което опитахме беше много вкусно, а ни увериха, че скоро ще предлагат повече неща. Силно препоръчвам!
Невероятно място и хора. Горещо препоръчвам на всеки!
Хотелът е много хубав ,любезен персонал. Много ни хареса.С удоволствие ще го посетя пак.
Страхотно местенце за отдих. Красиво и спокойно с невероятен персонал. Хубава база и обзавеждане. Препоръчвам с 2 ръце!!!
Изключително романтично място! Още с пристигането бяхме посрещнати с усмивка и приятно питие в зелената градина.Препоръчвам го на всички, които искат да се потопят в онова позабравено чувство на романтика и любов!