Отзиви от клиенти за Вила Кълвачеви:
Всички оферти
Има нужда от сериозно почистване на стаята, банята/даже по фугите има мухъл/, радиатори те са и те под всяка критика ужасно гнусни
Приятно място за почивка сред природата.
Не сме очаровани. Басейнът трябваше да работи от 01.06, но седмица по-късно още не беше "отворен". Според офертата, в двойната стая трябваше да има и разтегателен фотьойл, а вместо него имаше малко дървено столче. За да стои отворен, процорецът в банята, трябваше да го подпрем с подръчни материали. Имаше ръжда по душа и счупена етажерка в банята, което след основен ремонт е странно.
Иначе беше спокойно и чисто :) Не са ни притеснявали. Жената, която почистваше беше мила и отзивчива.
Mariq 5
Прекрасно място, уютно, изключително любезни хора. Много добре поддържано. Пак бих го посетила с най - голямо удоволствие.
Aida 4
Чисто, уютно и на много красива локация!
В някои стаи няма топла вода , ако сте в стая с джакузи ще го пълните 5 часа... Басейн не е поддържан, на шезлонзите нощем спят уличните кучета.Нашата нощ беше ужасна, заради среднощен купон...Не бих се върнала!
Neli 4
Любезно посрещане! Приятна и подредена обстановка, уютна атмосфера! Просторни и чисти стаи с всичко необходимо! Удобно джакузи! Забележките ни са относно изкуствените цветя в стаята( студио с джакузи)според нас не са необходими и биха могли да се махнат, събират прах и създават тежко усещане в стаята. Има и някои дребни неща, които е добре да се сменят,например контакта в кухнята и други подобни. Би било удобно в кухнята да има също и електрическа кана за вода, но и без нея се справихме понеже и
Diana 5
Много приятно място. Стаята с джакузито беше много приятна,чиста и топла. Препоръчвам
Покажи още ревюта