Отзиви от клиенти за Хотел Извора 2:
Всички оферти
Вълшебно място и невероятно обслужване
За втори път посещаваме хотела и отново ще го посетим.
Офертата си заслужава!
Останахме много доволни! :) Стаята беше комфортна и чиста, персоналът мил и усложлив, а храната в ресторанта към хотела беше страшно вкусна.
Maria 5
Останахме очаровани от престоя си в хотел "Извора 2" - Арбанаси. Просторни стаи, чистота, вкусна храна в ресторанта, а обслужването от момичетата на рецепцията беше на изключително високо ниво! Благодарим Ви от сърце за приятната атмосфера, която създавате! ?❤️?
Страхотен хотел с перфектно обслужване.
Прекрасно място, чисто, обслужването е много приятно. Бяхме с ваучери със закуска и вечеря, храната беше превъзходна. Очаровани сме.
Поставям оценка отличен. Изключително доволен съм от условията, обслужването и отношението на служителите.
Условията в хотела са адекватни на предлаганите цени. Момичетата на рецепция са вежливи и усмихнати. Има какво да се желае от обслужването в механата - да се обърне внимание на сервитьорите както за начина на сервиране и отсервиране, така и на отношението към клиентите. Храната без забележки - комплименти за готвача/ите.
Страхотно място, с изключително учтив персонал. Много съм впечатлена, задължително ще го посетя пак.
На хубавото, какво да се каже? И интериорът и екстериорът ни показват една модерна къща, декорирана в български стил. В стаята, чисто, подредено, заредена с всичко необходимо за отдиха на гостите. В механата, отново в старинен български стил се насладихме на вкусно приготвени гозби и десерти, достатъчни, като обем, поднесени в невероятно оригинален стил и с мила усмивка от сервиращите! Поздравления!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)