plamen 5
Любезни домакини.Стаята беше чиста и подредена с вкус.Стаята ни беше с изглед към морето, а плажът на 5 минути разстояние.Чудесно място за почивка, тихо и спокойно. Препоръчвам!
Обслужването е на ниво, стаите са чисти, готвят добре и са приветливи, всички от персонала. Ще повторим
Благодря, за вниманието с което бяхме посрещнати въпреки късният час в който пристигнахме!Стаята ни хареса много, а храната беше много вкусна.Плажа е на 5мин. от хотела.Ще го посетим отново!
страхотно място за почивка. много сме доволни и го препорьчваме.
Madlen 4
Тих и спокоен хотел, усмихнат и отзивчив персонал.
Чистота на средно ниво, храна еднообразна.
Просторни добре поддържани стаи. Прекрасен, чист басейн и ресторант. Усмихнат и приветлив персонал. Само хубави думи... Ще го посетим отново.
Иво 4
За 35лв. на човек с включена закуска и вечеря, сделката е чудесна. Настаниха ни в голяма тройна стая понеже отидохме с дете под 6г. като за детето сме доплащали за храната. Забележка имам, че не смениха спалното бельо нито веднъж за престоя ни (4 нощувки) Басеина е чист, обслужването е бързо, порции те са нормални, но питиета, алкохол се доплащат за вечеря. Хотела реално е на поне втора линия, за около 8мин се стига до близкия плаж. В резюме, на рецепцията бяха много любезни, както и сервиза.
Покажи още ревюта