Отзиви от клиенти за Комплекс Форест Нук:
Всички оферти
Цената съответства на услугата. Има малко разсеян персонал тук там, басейнът е малък за такъв голям комплекс, парната баня не работеше. Храна беше разнообразна и вкусна, навсякъде в хотела е много топло, апартаментите са просторни и удобни за семейства с деца. Недостатък е липсата на еспресо в таверната, там се провежда и закуската. Еспресо се предлага само на рецепция.
Едната вечер не можахме да спим защото някакви хора викаха по коридорите. Храната - по-скоро беше зле. Корона мерки - НУЛА.
Обслужването е много лошо. Типично по български
Хотелския комплекс е много добър. Разполага с 2 ресторанта, СПА и мини писта за шейни. Паркинга е голям, но при пълна заетост на хотела е трудно да се намери място. Вратата на спалнята към терасата беше изкривена и не прилепя към уплътнениета. Вечер си подухваше в стаята. Камериерката каза, че са викали майстор, но не е успял да я оправи. Вратата на банята не се затваря. Микровълновата не работи. Асансьора към механата се повреждаше често. Момчето на рецепцията беше изнервен и се държи грубо.
Обзавеждането в стаята ни беше старо,леглата и възглавниците не са удобни,но поне беше топло и чисто.Топлата вода в банята траеше за 4-5 мин, след това лед.Имахме ядене в цената. Ужасно. Закуската отвратителна,вечерята още повече.Нито готвеното, нито салатите стават за ядене.Пробвахме да поръчваме от ресторанта-плащаш скъпо за същото качество, което споменах по горе.Ски гардероба е апартамент без отопление и осветление. Асансьорите не работеха 90% от времето. Персонала беше груб и неучтив!
Покажи още ревюта