georgi 4
За Българския Стандарт е на ниво. Близо е до центъра и храната е разнообразна всеки ден. Стаите са СЪВРЕМЕННИ
Много приятно хотелче ,страхотен персонал.
Това което наистина не очаквах да ми хареса храната но смея да кажа че има ресторанти който готвят в пъти по семпло от тях.
Благодаря
Локацията на хотела е добра, храната задоволителна.Чистенето на стаята беше на ниво, но самата стая беше занемарена. Недостатък - в стаята имаше само един контакт. Хладилникът почти не работеше.
Никъде в офертата не е описано , че all inclusive не включва напитки. Следобедната закуска кекс и маслени сладки и за разредител , степче и кафе с вкус на утайка. Шезлонги към басейна няма , но пък за сметка на това има зад хотела (сигурно за персонала) . Паркинг всъщност няма , има място до хотела където можеш да спреш , но е препоръчително да си с висока кола, че можеш да си оставиш бронята за спомен. Тотално съм разочарована , единственото хубаво нещо е стаята.
Хубав хотел, с изключително любезен и вежлив персонал. Единствено храната може да бъде по разнообразна и прясна.
Vanya 3
Служителите бяха много отзивчиви и льбезни, но собственикът трябва сериозно да помисли върхи качеството на храната. Не може да предлагаш ол-онклузив с най-евтини продукти и алкохол само от наливна бира и вино от 3.00 лева !
Учтив персонал, хубави и чисти стаи и басейн, разнообразна и вкусна храна. Препоръчвам!
Dani 5
Чудесен хотел, обслужване и персонал?
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)