tanq 5
Много е хубаво. Храната е разнообразна и хотела е чист. Бихме го посетили пак. Персонала беше много любезен!
Офертата е от 30лв на човек за нощувка е стара цена от май месец, а цената която плащаш дега септември е 45лв. Ваучерът не дава никакво намаление от редовната сезонна цена на хотела от 45лв. Останахме разочаровани. Пълна заблуда за клиента!
Храната, персонала и чистотата бяха на ниво. Но стаята ни беше точно до входа за доставки и пейките за почивка. Постоянно има хода и се вдигаше шум, без да се съобразява часа. Освен това вечер се оставяше дежурно осветление, което свети директно в стаята ни и спането е невъзможно. Има още какво да се желае.
Заслужава си....Персонала е много отзивчив , храната вкусна ....А това че водата в басейна не е хлорирана е още един плюс ....Да не говорим за гледката от него.....Благодаря.
Galina 1
Нямаше топла вода-изобщо. Два дни с малко детето се къпахме с ледена вода. Персонала много учтиво ми вдигна рамене и нищо не направиха по въпроса. Не смениха стаята, не ни осигуриха друга баня, не оправиха проблема.Храната е полуфабрикат - за закуска банички от Белла, за вечеря полуфабрикат с най - евтината и гадна лютеница от Метро. Ресторанта не работи до 20.30 часа заради вечерята, а я сервират студена,даже не е притоплена. По чаршафите петна, а канала в банята развален и мирише ужасно. Ужас
Очарована съм от хотела,храната и персонала. Направих разервация за септември отново.
Локация-10/10
Хигиена-10/10
Обслужване-10/10
Отношение към клиента 15/10!!!
Съотношение цена /качество-в пъти повече ,получава клиента от платената цена!
Чисто,красиво,приятно място за почивка ,близо до Северния плаж,на минути от центъра с учтив и отзивчив персонал.
С удоволствие,бих посетила отново!
Много ни хареса всичко, храната беше много хубава,басейна ни хареса,че е със солена вода и децата бяха много щастливи!Със сигурност бихме посетители отново!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)