Чист и уютен хотел, вкусна храна и любезен персонал. Подходящ и за семейства с деца.
Много добро местоположение и гледка от хотела.
Приятно място, добро отношение от персонала. Ние бяхме с малко дете и не можехме да отидем навреме за храненето...а щом закъснееш не е останало почти нищо с което да се нахраниш. Общо взето има какво да се желае относно храната, защото е недостатъчна.
Добро обслужване, чисти стаи и разнообразна и вкусна храна. Чудесна локация и много красива градина!
Отнемам една звезда единствено заради това, че нямахме тераса, но пък бяхме настанени в студио, защото сме с детенце, което компенсира този факт.
Стаите бяха чисти и храната беше вкусна. Доволни сме от престоя си.
При настаняването ни, беше казано че сме в студио, но всъщност бяхме в обикновена тройна стая. Имахме тераса, която гледаше към служебен вход и през деня се извършваха доставки за кухнята, които създаваха много шум. Часовете за отдих изобщо не се спазват.
Хигиената не е на отлично ниво, имаше паяжини в банята и стаята, което показва недостатъчно старание. Храната беше вкусна, макар и без особено разнообразие. Като обща оценка, мога да кажа, че цената съответства на предлаганата услуга.
Хотелът беше добър за своите 2 звезди. Ние бяхме в панорамния апартамент. Беше просторно, с хубава гледка към морето, чисто. Няма външна тераса. Няма асансьор, апартамента е на 6тия етаж.
Храната беше вкусна и разнообразна.
Хотелът е чист
Персоналът е усмихнат и любезен,но е малко не организирам.
Басейна е много малък и не беше много чист.
Плажа е на 10 мин пеша.
Общи взети ни хареса.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)