Отзиви от клиенти за Хотел Фея***:
Всички оферти
Провалена почивка от собственичката на хотела.Крайно вулгарна и неприятна жена.Цената не съответства на качеството.НЕ ХОДЕТЕ ТАМ
Много мил персонал,Много топло и уютно през зимата. Горещо препоръчваме. Страхотно място
Направихме запитване дали има свободни места за желаните дати. След като изчакахме около два часа, ми отговориха, че има и веднага закупих ваучери. След това ми се обадиха от хотела, за да ми кажат, че се е получило дублиране и трябва да заплатим повече, за да можем да отидем в хотела по това време. Когато отидохме в хотела на въпроса ми защо аз трябва да плащам за чужди грешки служителката ми отговори, че не я интересува. Платих си допълнително, но не ми издаде никакъв документ.
Milena 5
С удоволствие бих посетила хотела отново.
Храната е много добра обслужването също доволни сме
Хотела е добър, но му трябва поддръжка. Външният басейн е страхотен, с много топла вода. Персонала е отзивчив и любезен. Храната в ресторанта е на ниво и с много голям избор.
Но трябва да се обърне внимание на обзавеждането. Имаше олющени петна от латекса по стените, телевизора в стаята беше с повредено дистанционно, което така и не можаха да подменят, металният шлаух на слушалката на душа беше скъсана и т.н.
Иначе като цяло изкарахме добре.
Неприятна изненада - в 3-звезден хотел няма климатик. Отношение на персонала - като в концлагер. Не може да се консумира вода, освен закупена от ресторанта на хотела. Пластмасови чаши. Забрана за влизане в басейна след 18 ч. С две думи - повече няма да стъпим в този хотел. НЕ препоръчвам. Пълно разочарование!
Много добър хотел, добро обслужване. Храната е вкусна. Басейните да чисти и топли
Покажи още ревюта