Приятно и уютно място пак бихме го посетили
Отличен хотел, добре поддържана хигиена. Мил и учтив персонал. Недостатък, няма тераса.
Прекрасно място! Ще посетя пак!
Много съм доволна! Чисто,любезен,услужлив и приветлив персонал,нямам никакви забележки! Ще го преоръчам на приятели,и аз ще отседна отново там с удоволствие!
rosi 2
Нямам представа за другите стаи какви са ,но ние бяхме настанени в приземния етаж.За една нощ става ,за повече -не!Голям проблем имат с баните,това го чета и в другите коментари,един път изкъпеш ли се и става жабарник в банята .При запитването ми да ми дадат стирка ,да си попия водата защото е невъз
FATIE 1
Локацията на хотела е добра, в центъра на самия град.Момичетата бяха любезни, но настаняването се случи доста бавно.Стаите не бяха особено чисти.Имаше много прах по краищата и мухъл.А в банята водата не изтичаше, а стоеше като локва,понеже сифона е на по-високо равнище от банята. И уж казаха, че чистачката минавала всеки ден да попива, но за 3 нощувки, минаха само веднъж.И кърпите не смениха.Телевизора не работеше.Гардероба беше неизползваем, миришеше не добре и имаше умряла хлебарка.
Топ-локация-до самата морска градина,на тиха улица,благодарение на Ради-безупречна чистота и хигиена навсякъде,топла вода и сешоар в банята,LEDтелевизор,телефон в стаята-денонощна връзка с рецепция,мини бар,WiFi,климатик, хладилник,термо-кана,kафе и чай,накрая ,но много важно-усмихнати и внимателни момичета на рецепцията.Браво!
Savas 3
The room was okay. But we were on the entry floor and there was no air in the room. You have to switch on AC to get some air. The floor of the room was not clear also there was no slipper for the room. AC was top of the bed and it was not good placed. Pillows were empty, you cannot fall asleep with them. It was double room and there was only one chair. Locations was really good. It is only ins to walk for everywhere beach,cafe,restaurants.
Обслужването на персонала беше на високо ниво. Но собственичката на хотела е жена, която се дължа арогантно и безскрупоно както с мен така и с персонала си.
Дублираха ми резервацията. Трябваше да се преместя в друг хотел от веригата. Но информацията стигна и до госпожата на която не помня името /представи се като тази която е сключила договора с Грабо/ направи грандиозен скандал на рецепционистаката пред мен. След което и с мен се държа лошо. Използваше и обидни думи.
Стаята ми през целия престо
Любезен персонал! Стаята беше много приятна, подредена и спретната! Локацията на хотела е страхотна, точно на центъра.
Покажи още ревюта