Много мили стопани. Хотела разполага с всичко необходимо за един прекреасен презстой. Препоръчвам
Прекрасно място,всичко е на ниво.В хотела е топло и уютно.Персонала е много гостоприемен и любезен.Храната беше вкусна.Пак ще посетим!
Много добро посрещане, обслужване и отношение, с усмивка и настроение. Стахотни автентични оформени коридори, стаи и фоайета. Невероятно впечатление оставиха у нас и книгите в стаите и в кътовете за отдих. Прекарахме часове четейки стиховете на Елисавета Багряна. Поздравления! Браво! Ще посетим със сигурност отново!
Много приятно и уютно място. Обслужването е перфектно, локацията също.
Ако се абстрахирате от всички натрупани килимчета и вещи в различни стилове ще усетите уюта на малкото хотелче , равностоен на посещение на вилата при баба и дядо.
Имало е идея за хубав хотел, но определено не е изпълнена както трябва. Леглата бяха изключително твърди и неудобни. Обстановката в целия хотел беше много мрачна и подтискаща. Навсякъде имаше килимчета, кавиорчета, гобленчета, възглавнички и всичките захабени. Изглеждаха все едно не са прани никога. Природата около хотела обаче беше един път!
Ако се пооправи отвътре мястото ще бъде чудесно!
Съотношението цена качество просто не може да се коментира. Персонала беше изключително любезен, обстановката много приятна.
Покажи още ревюта
За 3184 дни публикувахме 155470 оферти, които се разграбиха
6 919 017 пъти, спестявайки 141 710 24203 лв на 587 932 грабомани!