Отзиви от клиенти за Хотел Елина***:
Страхотен хотел.Спокоен, чист... И най усмихнатите и любезни камериерки който не са сърдити че са на работа... Супер е хотелът
Всичко беше прекрасно,благодаря за топлото посрещане
Персонала беше любезен,студиото просторно. Това, кьм което имам забележка е да се обьрне повече внимание на чистотата в стаите, сьщо така вечер си беше студено ( отопление имаше за кратко, включихме си малка печка за да се стоплим , но на всеки 15 мин. падаше предпазителя на бушона и тока спираше , затова бяхме принудени да спим с якета ) . Храната , сьщо може да се подобри и разнообрази.
Две години почиваме в този прекрасен хотел! Персоналът е много много внимателен, храната е много вкусна и разнообразна, стаите са чисти, СПА - центърът изряден!Всичко е 6!
Приятен, тих и чист хотел, в който домакините правят всички възможно гостите да останат доволни.
много добър хотел,отлично обслужване,спа услугите са на ниво!!!!!
Съотношението цена-качество въобще не отговаря, много е скъпо, а базата е амортизирала. Горкият сервитьор се бавеше с поръчките, заради готвачи които по негови думи го заплашвали. За чистота е трудно да говорим... Очаквах повече.
Храната беше много добра. Персоналът в ресторанта беше много любезен и отзивчив. Стаята беше ужасно мръсна, единствено бяха сменени чаршафите - в шкафове, по первази намирахме неща останали от предишните гости, включително храна. В банята имаше отворени сапуни и опаковки от шампоан. В апартамента ни
Спа-центърът е прекрасен! Обслужването в ресторанта е добро, храната също.
Хотелчето е на тихо и спокойно място. Чисто е в стаите. Има и катерушки за децата.
Mia 5
Спокойно място, удобна спалня, вежливи хора, спа, масажи, добра закуска и бонус- късно освобождаване. Много сме доволни, благодаря, с удоволствие бихме ви посетили отново!
Покажи още ревюта