Отзиви от клиенти за Хотел Елени Палас:
Всички оферти
Задължително бихме повторили!!!!
Прекрасно място за почивка. Хубава храна. Отношение на служителите е на ниво.
Страхотно местоположение, басейнът беше достатъчно топъл за ползване от малки деца и общо взето с това се изчерпват положителните качества на хотела. Излючително нелюбезен персонал, дотам да сервира прибори за вечеря само на членовете от семейството, които имаха предлатени ваучъри и да остави малките ни деца без вилици. Базата е в лошо състояние, стаите и кошчетата не се почистват по време на престоя. Има работещ климатик и трудно затваряща се балконска врата. Не бих повторила.
Като цяло е добра офертата, но никъде не е упоменато че изхранването е по фиксирано меню, без право на избор. Телевизорите в някои стаи не работеха.
Изкарахме си страхотно,хотела е чист,на центъра със страхотна гледка.Храната е добра и обслужването е на ниво! Наистина добра почивка!
Температурата на басейна е не повече от 27-28 градуса и няма нищо общо с описаните 31-32 градуса в офертата! Студен басейн за малки деца и никой не видяхме да го ползва за престоя ни там. Когато попитах дали е възможно да се вдигне температурата на водата в басейна срещнах индиректен отказ и се оказа че нямат термометър за вода, отказаха и връщане на парите за нощувка. Иначе откъм чисти стаи нямам забележки! Само едната рецепционистка беше любезна и отзивчива. Храната беше вкусна и прясна.
rosica 5
Чудесен хотел, храната е вкусна, басейна е чист. Препоръчвам
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)