Отзиви от клиенти за Хотел Елена****:
Всички оферти
HeLena 4
Добро обслужване! Препоръчвам!
Lili 5
Всичко беше перфектно! Много усмихнат и дружелюбен персонал! Бих посетила отново
Отзивчив персонал, чисто и приятно.
Нелюбезно отношение към гостите.Храната в ресторанта не е разнообразна и безвкусна.Не се спазват часовете за хранене.Вместо обявеното време за вечеря до 21.00ч още в 19.30 започнаха да прибират дори и пълните чинии пред нас.Закуската е обявена за 07.30,но ресторанта отвори в 08.15.Фитнеса е с неработещи уреди.Единствената анимация,която видях беше пълен лоби бар,поради липса на работещ ресторант.Заплащаш немалка сума за паркинг,който не се охранява.Не бих повторил.Не препоръчвам.
Служителите на рецепция са изключително нелюбезни. Останалите служители в ресторанта, на бара и в детския център са мили и услужливи. Храната в ресторанта не е разнообразна. Обзавеждането в стаите не съответства на 4* хотел, в баните имаше тоалетна хартия от най-ниски качество. Стаята не се почистваше всеки ден. Задължават гостите да заплащат депозит за ползване на хавлии и халати, за да използват СПА зона и басейн. Заплащаш немалка сума за паркинг, който не се охранява. Нямам повече символи...
За втори път сме в този хотел. Личи си, че работи на загуба-бедно меню, необучен персонал. Шумен строеж в непосредствена близост, въпреки празниците. Хигиената в стаите, ресторанта и общите части е отлична.
Има какво да се желае от организацията на работа в хотела
Milena 4
Не беше това, което очаквахме, но прекарахме добре. Имам забележки към храната и хигиената, но персоналът беше много учтив.
.
Ужасно преживяване!
Никога повече няма да стъпя там!
Покажи още ревюта