Отзиви от клиенти за Хотел Елена****:
Всички оферти
Доволни сме от посещението си в хотела
Добро обслужване, разнообразна храна.
Учтив персонал, богато меню,добра хигиена!
Diana 4
+ Добро съотношение цена-качество. Бих отишла пак. Просторни стаи, отзивчив персонал. Храната е добра. Добро местоположение.
- Банята/Тоалетната мирише на канал - много неприятно. Водата, която се предлага по барчетата/ресторанта също мирише.
Това не е място за хора с претенции и очаквания. Остаряла база и средно ниво на услугата. Хигиената в стаята не беше на ниво. Водата в басейна е хладка, но не и топла. При пълен хотел да изключваш сауната в 16 часа, никой не го разбра.... Местата в ресторанта не могат да поберат всички при пълен хотел. Храна и алкохол има много, но е среден клас. Стаята беше изключително топла. Персоналът е млад и учтив. Чака се много на баровете и чаши все няма. За 50лева се приема,за повече НЕ Съветвам...
Стаите не бяха почистени добре при настаняването ни. Тоалетните чинии бяха мръсни. Липсваха хавлии и козметика в едната от стаите. Водата във вътрешния басейн беше хладна. Храната ни хареса, но напитките не.
Оставам със смесени чувства и давам 3, а не 2 звезди заради любезния персонал от млади хора, които дават 12 - 14 часови смени и учивостта на персонала в СПА центъра.
Иначе басейнът не само не е минерален, но си е и студен. В офертата и на рецепция ти дават график с анимационна програма, която просто не се прави извън сезон. Храна има много, но само малка част е наистина вкусна.
Спасител на басейна има само на теория, което води до хаус, защото вътрешния басейн е малък.
Добра кухня , чисти стаи , любезен персонал
Прилично обслужване. Храната е вкусна.
Veska 1
В офертата пише минерален топъл басейн, нищо подобно нито е минерален нито е топъл. В банята ваната с мухъл и по фугите на пода също.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)