Чисто, приветливо място. Усмихнат и любезен персонал!
Изключително уютен хотел. Стаите бяха много приветливи и чисти. Имаше всички необходими електроуреди, за да направят престоя ни още по - добър. Персоналът беше безкрайно вежлив и коректен. Отношението им беше много по - приветстващо от обикновеното "Добре дошли!", а също бяха и винаги на разположение да ни отслужат с необходимата за нашия престой информация. Не бихме се поколебали да се върнем!
Toni 5
Много сме доволни от обслужването и от хотела
maria 3
Много добър хотел, обслужването е на ниво, благодарим за всичко!
Отлично обслужване! Чисто , спокойно и приветливо семейно хотелче! Ако имате големи очаквания за някакви екстри...това не е вашето място!
много сме доволни от посещението на хотела .Много мил и любезен персонал .Стаите са чисти и спретнати. С удоволствие бих го посетила пак.
Не съм доволна от обслужването по телефона, една жена истерично ме прекъсваше няколко пъти и не ме остави да обясня за какво се обаждам.Мъжът с когото разговарях беше много любезен.Като цяло първото впечатление е много важно, дано престоя в хотела си струва!
Zozo 5
посетихме хотела за три нощувки и останахме много доволни. на външен вид хотела не е впечатляващ, но вътре е чисто и спретнато. Персонала е много мил. Стаите са семпли, но има всичко от което се нуждае човек. близо е до центъра и плажа.
Изкарах си страхотно! С удоволствие бих отишла пак там.
Хубав и чист хотел с приятни и любезни домакини! :-):-):-)
Покажи още ревюта