Hristo 3
За цената, която искат, качеството напълно отговаря. Басейна непочистен, масите в ресторанта непочистени, оливерниците полупразни, салфетки няма, баните и тоалетните са назад във времето, матраците неудобни. Храната е добра, вкусна и достатъчна. Локацията също е много добра и има предостатъчно място за паркиране. Хубаво е да се пита и в кой от двата корпуса е настаняването, защото единия е приличен на външен вид, ново строителство, докато за другия, който е над басейна, или хубаво или нищо.
Предоставената ни стая беше толкова тясна, че при движение непременно се удряш в шкафче или легло. Има 5 програми на ТВ, храната е под всякаква критика, осигурена от близко заведение.
Добре, че случихме хубаво време и че бяхме предимно навън.
Останахме неприятно изненадани от липсата на контакти в стаята, непочистеният басейн. Водата в банята не се оттича и се налага да газиш във вода след използването и. С всяко посещение на ресторанта храната ставаше по-оскъдна, последният ден почти липсваше. Единственото положително нещо в това недоразумение на туризма е локацията.
Цената е страхотна за сезона , но за сметка на това в стаята в която бяхме настанени канала в банята се запушва почти моментално , вратата на терасата е счупена не може да се отваря , в стаята липсват контакти единствените са за телевизора и хладилника . Единственото положително нещо беше локацията на хотела .Определено няма да повторим !!!!!
Ели 5
Изключително сме доволни от престоя.
На центъра на градчето, спокойно, чисто, храната е разнообразна и много вкусна.
Персонала е прекрасен и усмихнат!
Препоръчвам горещо!
Вкусна храна, вежлив персонал. Лека забележка за хигиената, че трябва да се почиства всеки ден.
Добра локация, персоналът е любезен
Като махнеш малко позанемарените бани, непочистения басейн, нередовната смяна на бельото и слабото представяне с хранана - всичко за парите си е ИДЕАЛНО
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)