Съотношение цена качество е супер хотела!
Rangel 2
Добре е, но по никакъв начин не отговаря на 4*. В хотела има някакви опити да се вдигне неговото ниво, но не са изпълнени докрай. Беше чисто! В цялата микро стая имаше два контакта, като единият беше в коридора а другият беше зает от хладилника и телевизора. В банята смърдеше на канал почти постоянно. На балкона имаше един сезал за простор, но нито една щипка! На петия етаж с изглед към морето беше невъзможно да се задържи каквото и да било на балкона без да излети. Храната, ако си я подбереш вн
Впечатляваща гледка от висок етаж. Отлично обслужване, хигиена и вкусна храна. Аниматорите (най-вече Сиско) с удоволствие се грижеха за настроението и на децата и на големите. Непосредствено до хотела има доста магазини.
Негативи (за обективност): Висока цена за паркинг, малък капацитет на осигурените на плажа чадъри и шезлонги (спрямо броя на гостите), а на моменти в ресторанта малко избързваха (10-15 мин.) с прибирането на продуктите спрямо обявеното време.
Със сигурност ще посетим отново.
Изключително доволни останахме от посещението ни в хотел "Бургас Бийч".Прекрасен и чист басейн,обслужване на ниво,чисти стаи,а храната беше много разнообразна,прясна и много много вкусна.Задължително сме там и следващото лято.Благодарим за приятното изживяване.
Високо беше на много добро ниво. Единствено не ми хареса условието, че трябва да се заплаща паркинг за гости ( ол инклузив) на хотела.
Останахме много доволни, всичко е на ниво, без забележки. С удоволствие бихме се върнали следващото лято. Горещо препоръчвам. 😉
Настаняването става супер бавно, има само един човек на Рецепция, който настаняваше автобусИ с хора! На сутринта бяхме нахапани от бълхи и целите чаршафи бяха в кръв! Отношението на персонала - ужасно! Лоша храна! На паркинга ни изчезнаха табелите, въпреки платените 12 лв на ден, защото паркинга бил неохраняем, а човека, който ни каза да спрем там, каза че няма да има никакъв проблем! Осигурените шезлонги са на последна линия, въпреки празния плаж, 10 на брой за огромния хотел! НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ!
Много сме доволни от почивката си в х-л Бургас. Храната беше много вкусна, хигиената на ниво. Гледките са удивителни. Персоналът беше много отзивчив. Имам няколко дребни забележки - голямо чакане за асансьорите, бавна процедура по настаняването и малък паркинг. Препоръчвам!
Хотела го препоръчвам с две ръце!Първо голямо благодаря на Стоян,който ми съдейства за резервирането на прекрасната морска стаята,изключително компетентен,внимателен и търпеливо отговаряше на въпросите ми.Персонала на хотела от рецепция до камериерки,усмихнати,вежливи.Стаите се чистят всеки ден,хавлиените кърпи се сменяват ежедневно,басейна се чистеше основно.Храната беше прясна,разнообразна и много вкусна.За седем дни
нямаше повтарящо се ядене.Аз и моите близнаци сме много доволни!!!
Покажи още ревюта