Отзиви от клиенти за Хотел България:
Всички оферти
За цената беше топ. Храната не мога да кажа същото! Много лоша кухня - СПа зона беше много добре
Много приятно, спокойно и чисто место за почивка.
Хигиената по стаите е лоша, мокета не почистен, висящи паяжини, чаршафите с дупки от цигара. Персонала е възпитан, любезен и недостатъчен.Имат много добро СПА, но постоянно трябва да издирваш някой за да ти пуснат дадена сауна или ледена стая. Единствено работеше на подгряващи градуси инфраредсауна. Храната е прясна и вкусна. Асансьора се развали. Пише, че има детски кът, но въобще не съществува, а персонала ми обясни , че не работи. Три дни валя и с дете на 4 бе весело.Не бих посетила отново.
Andrei 5
Много ни хареса всичко беше на ниво
Персоналът е много любезен, както на рецепция, така и в ресторанта. СПА-зоната е чудесна и достатъчно голяма. Масажът и терапията с луга също бяха супер. Единственият минус е, че може да се иска малко повече от чистотата в стаите, базата е стара и стаите са с доста стар интериор
Дадоха ни стая, която не беше почистена и леглото не бе оправено, след като казахме на рецепция ни отговориха че не са се разбрали с персонала...Втората беше с оправено легло но прашна и с паяжини. Единственото хубаво бе масажа и храната не беше лоша. Но Не бих повторила посещение в този хотел.
Доволни останахме от обслужващия персонал,бяха много любезни и отзевчиви.Храната също беше добра.Само от стаите бяхме малко разочаровани,но всичко друго си беше добре :)
Покажи още ревюта