Отзиви от клиенти за Хотел Бреза***:
Всички оферти
Подарих ваучер на брат ми и съпругата му за рожден ден, след разговор - как е минала почивката, мога да споделя, че са много доволни от комуникацията, услугата, храната... всичко, служителите са изключително любезни домакини... Поздравления! Поставям оценка 4 звезди +, за да има стимул и желание за 5 :)
Препоръчвам, добро обслужване, чисто свежо, бих отишъл и трети път
Petya 5
Любезни собственици и персонал. Храната беше вкусна. Стаите чисти. Приятен хотел.
Чист и уютен хотел с много вкусна кухня!!! Има леки козметични забележки, които няма да ни попречат да го посетим отново. Лично аз не бих търсила друго място за отсядане в Боровец, но това е и въпрос на вкус. Стаите са чисти и достатъчно удобни за планинари. Банята се нуждае от възможност, водата да се отича. Персоналът е любезен и отзивчив (особено момчето на рецепцията!!!!!!) С ваучери от Грабо офертите са изгодни и на достъпни цени. Удобен хотел за семейства с деца!
Raina 2
Хотелът е на много красиво и приятно място, персонала е супер. НО бельото в стаята беше мръсно. Както и други писаха - пускане на прахосмукачка в 14.15ч. не е ок. Блок маса нямаше въпреки, че го пишеше във ваучера. Менюто за вечеря беше еднообразно. Под прозореца имаше тонколона, която свиреше денонощно и беше много неприятно когато искахме да си починем.
За трети път посетихме х-л "Бреза" и останахме с чудесни впечатления!
В рамките на 1 месец, два пъти посещаваме хотела и двата пъти останахме очаровани. Следва номер 3 :)
За втори път посетих х-л "Бреза" и останах с чудесни впечатления,точно както и от първото ми посещение там.
Чисто, спретнато с вкусна храна.
Екстра беше, но нямаше тераса
Покажи още ревюта